Buzz

«Stay Strong!»: οι σταρ στέλνουν μηνύματα σε αγοράκι θύμα bullying

στα 10

To βίντεο του μικρού Κίτον Τζόουνς, ενός πιτσιρικά από το Τενεσί που με παράπονο αφηγείται τα βασανιστήρια που του κάνουν στο σχολείο, έγινε viral. Κι έφτασε μέχρι τους (υπερ)ήρωές του. Κι αυτοί του απάντησαν...

«Stay Strong!»: οι σταρ στέλνουν μηνύματα σε αγοράκι θύμα bullying

Δεκάδες ηθοποιοί, μουσικοί και αθλητές επικοινώνησαν μέσα στο σαββατοκύριακο με τον Κίτον Τζόουνς, πιτσιρικά από το Τενεσί που με κλαίγοντας αφηγείται σε βίντεο που μαγνητοσκοπεί η μητέρα του τα βασανιστήρια που του κάνουν στο σχολείο. «Δεν καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος θέλει να πληγώσει τον συμμαθητή του, κάποιον που δεν τον έχει πειράξει ποτέ...»

Διαβάστε κι αυτό: Είσαι bully; Δε θες να συναντήσεις τη Τζούλια Ρόμπερτς μπροστά σου!


Η μητέρα του Τζόουνς δημοσίευσε το βίντεο του γιο της στο Facebook κι έγινε viral. Είχε μόλις πάει να τον πάρει από το σχολείο. Την είχαν ειδοποιήσει ότι το αγοράκι έκλαιγε και, τρομοκρατημένο, αρνιόταν να κατέβει στην καφετέρια για να φάει με τους συμμαθητές του. Γιατί εκεί γινόντουσαν όλα. «Με κοροϊδεύουν γιατί είμαι άσχημος. Γιατί έχω ουλές από τις εγχειρήσεις μου, γιατί έχω μεγάλη μύτη. Γιατί δεν έχω φίλους...»

Μόνο που το βίντεο έφτασε στο newsfeed και μερικών από τους ήρωες του Κίτον.

Οπως στον «Captain America», Κρις Εβανς, ο οποίος είχε ένα δυνατό μήνυμα για τον πιτσιρικά, αλλά κι ένα μεγάλο δώρο:

bullying 607 1

Aλλά κι ο Μαρκ Hulk Ράφαλο είχε κάτι να συμπληρώσει:

bullying 607 2

Ο Μαρκ Χάμιλ έδωσε Δύναμη στον Κίτον:

bullying 607 3

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν (η αγαπημένη «Eleven» του Κίτον από το «Stranger Things») επικοινώνησε επίσης:

bullying 607 4

Διαβάστε και τα υπόλοιπα μηνύματα, που δεν περιορίστηκαν σε ηθοποιούς: τραγουδιστές, μουσικοί, αθλητές, όλοι έστειλαν μια αγκαλιά και στήριξαν τον Κίτον σε μια ηλικία που όλα φαίνονται αδιέξοδα.

bullying 607 5

bullying 607 6

Διαβάστε περισσότερα: