Buzz

Η Σοφία Κόπολα διαλέγει τις 5 πιο οπτικά εντυπωσιακές ταινίες που έχει δει

στα 10

Πέντε ταινίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη, με το γούστο της Σοφία Κόπολα.

Η Σοφία Κόπολα διαλέγει τις 5 πιο οπτικά εντυπωσιακές ταινίες που έχει δει

Η Αμερικανική Ακαδημία ζήτησε από την Σοφία Κόπολα να διαλέξει πέντε ταινίες που θεωρεί οπτικά εντυπωσιακές. Μια τέλεια ευκαιρία για να δείτε ξανά/ανακαλύψετε/επανεκτιμήσετε πέντε υπέροχες (μέσα κι έξω) ταινίες.

Δείτε ακόμη: Οι 100 πιο όμορφα φωτογραφημένες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου

In the Mood for Love 607

Ερωτική Επιθυμία (In the Mood for Love) του Γουόνγκ Καρ Γουάι, 2000 | Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου μακριά από κάθε πανέμορφο καρέ αυτής της ποιητικής, ρομαντικής ταινίας.

The Leopard 607

Ο Γατόπαρδος (The Leopard) του Λουκίνο Βισκόντι, 1963 | Επικό μεγαλείο. Λατρεύω τη σκηνή του χορού - η στιγμή που την είδα στη μεγάλη οθόνη μου έχει μείνει αξέχαστη!

All the President's Men 607

Ολοι οι Ανθρωποι του Προέδρου (All the President's Men) του Αλαν Τζ. Πάκουλα, 1976 | Κλασικό στο είδος του. Εχει τα ωραιότερα σκηνικά, φωτισμούς που μιμήθηκαν πολλοί έκτοτε και συναρπαστική οπτική αφήγηση.

La Notte 607

Η Νύχτα (La Notte) του Μικελάντζελο Αντονιόνι, 1961 | Ενα πανέμορφο φιλμ συν η Ιταλία των 60s. Αγαπώ τη σκηνή του πάρτι και τη σκηνή με την Ζαν Μορό στο αυτοκίνητο.

Jane

Jane του Μπρετ Μόργκεν, 2017 | Πανέμορφη και εμπνευστική φωτογραφία των 70s, καθώς η Τζέιν Γκούνταλ ανακαλύπτει την Αφρική.


Το «On the Rocks» της Σοφία Κόπολα προβάλλεται ήδη στο AppleTV+. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.