Buzz

«Ολοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα απ' αυτόν»: Ο Τζιμ Κάρεϊ πατάει pause στον Ντόναλντ Τραμπ στην πρεμιέρα του SNL

στα 10

Δείτε το ντεμπούτο του Τζιμ Κάρεϊ ως Τζο Μπάιντεν, αλλά και όλα τα βίντεο του Saturday Night Live που σατίρισαν τις πολιτικές εξελίξεις.

«Ολοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα απ' αυτόν»: Ο Τζιμ Κάρεϊ πατάει pause στον Ντόναλντ Τραμπ στην πρεμιέρα του SNL

Η ζωή καμιά φορά είναι πιο ειρωνική κι από το πιο καυστικό, ευρηματικό, ανατρεπτικό χιούμορ. Φανταστείτε όλη την ομάδα του Saturday Night Live να δουλεύει επί εβδομάδες για την πρεμιέρα του νέου κύκλου, ένα μήνα πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου, πιστεύοντας ότι το debate Ντόναλντ Τραμπ / Τζο Μπάιντεν είναι το πιο hot θέμα του επεισοδίου. Και μία μέρα πριν το Live, ο Τραμπ να μπαίνει στο νοσοκομείο, θετικός στον κορωνοϊό. Αυτά, δεν γίνονται.

Το Cold Opening της πρεμιέρας παρέμεινε το debate - με τον Αλεκ Μπόλντγουϊν να επιστρέφει δυναμικά, με τα σουφρωμένα χείλη του, ως Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζιμ Κάρεϊ να κάνει το ντεμπούτο του ως Τζο Μπάιντεν, έναν ρόλο που πρότεινε και διεκδίκησε ο ίδιος. Και τον πέτυχε διάνα: τη φωνή, το "χολιγουντιανό" χαμόγελο, την αδυναμία να πει κάτι ουσιαστικό (εκτός από το θρυλικό πια Shut Up Man!)

Διαβάστε περισσότερα: Ο Τζιμ Κάρεϊ είναι ο Τζο Μπάιντεν στο πρώτο teaser για το νέο κύκλο Saturday Night Live!

Η ευρηματικότητα των σεναριογράφων όμως έλαμψε προς το τέλος του σκετς. Οσο ο Τραμπ/Μπόλντγουϊν δεν το βούλωνε, φτύνοντας ψέματα, αλαζονείες και ρατσισμό, ο Μπάιντεν/Κάρεϊ έβγαλε ένα τηλεκοντρόλ και του πάτησε... pause. «Ω, δεν είναι ανακουφιστικό; Να μην ακούμε αυτή την εκνευριστική φωνή για λίγα λεπτά; Ολοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από δαύτον!»


Ακολούθησε ο μονόλογος του οικοδεσπότη για το επεισόδιο, Κρις Ροκ. Ο οποίος έπρεπε να μιλήσει για... τον ελέφαντα στο δωμάτιο.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ εισήχθη στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Και θέλω να στείλω τη θερμή μου συμπαράσταση... στον κορωνοϊό.»


Τέλος, πολύ πιο καυστικοί, όπως και συνηθίζουν, οι Κόλιν Τζοστ και Μάικλ Τσε στο «Weekend Update».

«Ο Ντόναλντ Τραμπ μπήκε στο νοσοκομείο με Covid 19. Είναι εξαιρετικά περίεργο να βλέπεις τους υποστηρικτές του να αντιδρούν στην είδηση με ένα "απόδειξέ το!". Και όσους τον μισούν, με ευχές για ταχεία ανάρρωση - ίσως, νιώθοντας τύψεις που η πραγματική τους ευχή... βγήκε!»


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: