Buzz

«Πλένετε συχνά τα χέρια και κλείνετε τα μάτια στη διάρκεια της συνουσίας» Το Saturday Night Live τα βάζει (και) με τον κοροναϊό

στα 10

Ή, μάλλον, με τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Αντιπρόεδρο Πενς κι όλους τους υποψήφιους του χρίσματος των Δημοκρατικών.

«Πλένετε συχνά τα χέρια και κλείνετε τα μάτια στη διάρκεια της συνουσίας» Το Saturday Night Live τα βάζει (και) με τον κοροναϊό

«Να πλένετε τα χέρια σας και να κλείνετε τα μάτια στη διάρκεια της συνουσίας». Αυτές ήταν οι οδηγίες του Αντιπροέδρου της Αμερικής, Μάικ Πενς, υπεύθυνου αντιμετώπισης της κρίσης του κοροναϊού - τουλάχιστον κατά το SNL που, το βράδυ του Σαββάτου, τον «περιποιήθηκε» εμπνευσμένα.

Δείτε ακόμη: «Wuhan: The Long Night» Ενα εγκλωβισμένο κινηματογραφικό συνεργείο αποτυπώνει την πόλη-φάντασμα

Αφορμή ήταν η συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Μάικ Πενς σχετικά με την εξάπλωση του κοροναϊού και τον τρόπο αντιμετώπισής της και την οποία, όποιος έχει υπομονή, μπορεί να δει εδώ:


Στο σκετσάκι του SNL, ο Μπεκ Μπένετ εμφανίστηκε πρώτος, ως Μάικ Πενς, με... ισοπεδωτική έναρξη: «Ο Πρόεδρος Τραμ με κατέστησε υπεύθυνο του κοροναϊού, παρότι δεν πιστεύω στην επιστήμη. Κι οφείλω να παραδεχτώ ότι η ασθένεια δοκίμασε την πίστη μου. Ακριβώς όπως τα οστά δεινοσαύρων και ο Τίμοθι Σαλαμέ.» Και πού να πας μετά απ' αυτό; Το SNL, ωστόσο, φρόντισε να «φέρει» όλους τους υποψήφιους του χρίσματος των Δημοκρατικών, να κάνουν... press conference bomb και να πουν τα δικά τους. Η Κέιτ ΜακΚίνον έκλεψε την παράσταση ως Ελίζαμπεθ Γουόρεν: «Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης για να χειριστεί αυτή την κατάσταση. Ο Δήμαρχος Μπλούμπεργκ υποστήριξε τον Τζορτζ Μπους, υποστήριξε τη Λίντσεϊ Γκρέιαμ, χρηματοδότησε τον SARS. Επινόησε την αυξημένη κίνηση. Εξαιτίας του τα ΜακΝτόναλντς άρχισαν να σερβίρουν μακαρονάδες. Εγραψε και σκηνοθέτησε το "Cats". Είναι ένας πολύ κακό άνθρωπος.»

Δείτε το σκετσάκι παρακάτω.