Buzz

Ο Τζιμ Κάρεϊ είναι ο Τζο Μπάιντεν στο πρώτο teaser για το νέο κύκλο Saturday Night Live!

στα 10

Δείτε τον Κάρεϊ να μεταμορφώνεται στον Υποψήφιο Πρόεδρο των Η.Π.Α., ενώ η Μάγια Ρούντολφ αναλαμβάνει ξανά να ερμηνεύσει την Καμάλα Χάρις.

Ο Τζιμ Κάρεϊ είναι ο Τζο Μπάιντεν στο πρώτο teaser για το νέο κύκλο Saturday Night Live!

Ζήτησε τον ρόλο και τον κέρδισε! Ο Τζιμ Κάρεϊ προσέγγισε την ομάδα του Saturday Night Live με αυτή την πρόταση, να παίξει εκείνος τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την Προεδρία, Τζο Μπάιντεν, στα επίμαχα προεκλογικά σκετσάκια της εκπομπής.

Ο 58χρονος Κάρεϊ έχει βρεθεί πολλές φορές στα 25 χρόνια καριέρας του στα πλατώ της θρυλικής live εκπομπής, αλλά αυτή τη φορά θα δώσει το παρών με έναν ρόλο που... θα παίξει ρόλο στη διαμόρφωση και των τελευταίων αναποφάσιστων ψηφοφόρων.

Θυμηθείτε κι αυτό: O Μπραντ Πιτ ήταν ο οικοδεσπότης του νέου Saturday Night Live από το σπίτι

Ο διάσημος δημιουργός του SNL, Λόρνι Μάικλς, επιβεβαίωσε ότι η ιδέα ήταν αρχικά του ίδιου του Κάρεϊ, αλλά φυσικά κι εκείνοι «ανταποκρίθηκαν αμέσως θετικά».

«Ο Τζιμ θα φέρει ενέργεια, δύναμη στο ρόλο. Και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τον κάνει απολαυστικό!»

Στο πλευρό του Κάρεϊ, η βετεράνος του SNL, Μάγια Ρούντολφ που θα ξαναενσαρκώσει την υποψήφια Veep του Μπάιντεν, Καμάλα Χάρις. Η Ρούντολφ ξεκίνησε να ερμηνεύει την Χάρις στα σατιρικά σκετς του SNL για τα debates των Δημοκρατικών για το χρίσμα.

Η πρεμιέρα του 46ου (!) κύκλου του Saturday Night Live είναι αυτό το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου με οικοδεσπότη τον Κρις Ροκ.

Δείτε το πρώτο promo:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: