Buzz

«Please Vote. Like... soon!» Το Saturday Night Live δίνει την τελευταία μάχη 3 μέρες πριν τις εκλογές

στα 10

«Οποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ο αμερικανικός λαός θα το σεβαστεί, ενωμένος. Ή... μπορεί κι όχι. Σίγουρα, όχι. ΣΙΓΟΥΡΑ όχι. Αλλά αυτό δεν είναι και το πιο αμερικάνικο χαρακτηριστικό από όλα μας;» Τα σκετς του SNL, μία ανάσα πριν τις εκλογές δεν ήταν ακριβώς... «αστεία».

«Please Vote. Like... soon!» Το Saturday Night Live δίνει την τελευταία μάχη 3 μέρες πριν τις εκλογές

Τρία μόνο 24ωρα πριν τις αμερικανικές εκλογές και το Saturday Night Live έδωσε την τελευταία αστεία μάχη απέναντι σε κάτι εξαιρετικά σοβαρό: την ανατροπή της Κυβέρνησης Τραμπ. Από τον εισαγωγικό πρόλογο του Τζιμ Κάρεϊ ως Τζο Μπάιντεν, ο οποίος, λόγω Halloween, κατατρομάζει από τα φαντάσματα του παρελθόντος (πχ Χίλαρι) που τον προειδοποιούν ότι δεν υπάρχει «λογική» στα εκλογικά αποτελέσματα, μέχρι το σκετς με τους απλούς πολίτες που «εμπιστεύονται τις δημοκρατικές διαδικασίες και τον αμερικανικό λαό» (not), όλα στο πρόσφατο SNL ήταν κάτι παραπάνω από τραγελαφικά. Ηταν τρομαχτικά.

Δείτε κι αυτό: Μέσα στη βροχή, ο Πολ Ραντ μοιράζει μπισκότα σε εκλογικό κέντρο του Μπρούκλιν

Πιο πολύ κι από μακάβριο, γκοθ ποίημα του Εντγκαρ Αλαν Πόε, η πιθανότητα ο Τραμπ -και να χάσει τις εκλογές- να μην παραδώσει εύκολα την εξουσία:


Γελάσαμε, αλλά με έναν σφιχτό κόμπο στο λαιμό, στην εικόνα μίας γυναίκας που πιστεύει ότι ΟΚ στη χειρότερη θα επιβιώσει μία ακόμα 4αετία Τραμπ και τις αποφάσεις για το σώμα και τα δικαιώματά της (όσο αγοράζει όλο το στοκ κουτιών με το χάπι «της επόμενης μέρας» από το φαρμακείο της γειτονιάς).


«Το μόνο που ξέρω είναι ότι όχι παίδες δεν μπορούμε να επιβιώσουμε ακόμα 4 χρόνια Τραμπ. Δε θα αντέξουμε. Εγώ ξυπνάω κάθε πρωί, με 2 ώρες ύπνου, και κάνω google "Εχει η Αμερική ακόμα Δημοκρατία;"»


Τέλος ο Τζον Μαλέινι (οικοδεσπότης της βραδιάς) είπε στον μονόλογό του: «Μου ζητούν από το κοντρόλ να κάνω μία ανακοίνωση: στις 3/11 γίνεται διαγωνισμός αγαπημένου γέρου άντρα και καλείστε να επιλέξετε ποιον θέλετε. Οποιος και να βγει τίποτα δε θα αλλάξει. Οι πλούσιοι θα συνεχίσουν να είναι πλούσιοι, οι φτωχοί άξιοι της μοίρας τους και οι οικογένειες δυσλειτουργικές....» Αουτς.


Δείτε κι αυτό: Ο Τζεφ Ντάνιελς αφηγείται ένα συναισθηματικό βίντεο για τη σημασία αυτών των εκλογών