Buzz

Ενα μεγάλο μέρος του καστ του νέου «Scream» δεν γνωρίζει το πραγματικό φινάλε

στα 10

Για να αποφύγουν τη διαρροή πληροφοριών πριν την κυκλοφορία της ταινίας, οι παραγωγοί αποφάσισαν να δώσουν ψεύτικα σενάρια σε μέλη του καστ.

Ενα μεγάλο μέρος του καστ του νέου «Scream» δεν γνωρίζει το πραγματικό φινάλε

Τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες slasher ταινίες τρόμου που σέβονται τον εαυτό τους θα πρέπει να έχουν μια μεγάλη ανατροπή όσον αφορά την ταυτότητα του δολοφόνου. Πολλές παραγωγές μάλιστα το πάνε κι ένα βήμα παραπέρα κρύβοντας αρκετές λεπτομέρειες από το καστ με το να τους δίνουν λανθασμένες πληροφορίες για το σενάριο έτσι ώστε να μην διαρρεύσει τίποτα στον κόσμο πριν την κυκλοφορία τους.

Κι απ' ό,τι φαίνεται και το νέο «Scream» έχει τις δικές του μεγάλες αποκαλύψεις - αρκετά μέλη του καστ δεν γνωρίζουν ακόμα ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος μιας και έχουν λάβει ψεύτικα σενάρια. Αυτό αποκάλυψε ο παραγωγός της ταινίας Γουίλιαμ Σέρακ σε μια συνέντευξή του στο Cinema Blend.

Διαβάστε ακόμα: Το «Scream 5» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

scream 607

«Δυο πράγματα θα πρέπει να θυμάστε. Πρώτον είναι ότι υπάρχουν αρκετές εκδοχές του σεναρίου και αρκετά μέλη του καστ δεν γνωρίζουν εάν έχουν την σωστή ή όχι. Οπότε παίζουμε και μαζί τους ένα παιχνίδι. Κι επίσης ότι η χαρά σε κάθε ταινία ‘Scream’ είναι πως όλοι είναι ένοχοι μέχρι της αποδείξεως του εναντίου, κι όχι το αντίστροφο. Οπότε ο σκοπός μας είναι να το κρατήσουμε αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε και να διασκεδάσουμε παράλληλα», δήλωσε ο Σέρακ.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχουν αναλάβει οι Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Ζιλέτ, γνωστοί από τις δουλειές τους στο «V/H/S» και το πιο πρόσφατο «Είσαι Ετοιμος;» - ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Τζέιμς Βάντερμπιλτ και Γκάι Μπούσικ. Οι Νεβ Κάμπελ, Ντέιβιντ Αρκέτ, Κόρτνεϊ Κοξ επιστρέφουν στους ρόλους των Σίντνεϊ Πρέσκοτ, Σερίφη Ντιούι και Γκέιλ Γουέδερς αντίστοιχα, ενώ μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Μάρλεϊ Σέλτον, Τζούντι Χικς από το «Scream 4», με το νέο καστ να αποτελείται από τους Ντίλαν Μινέτ, Τζένα Ορτέγκα και Τζακ Κουέιντ.

Το «Scream» θα βγει στις αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε ακόμα: