Buzz

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον υπερασπίζεται τον Γούντι Αλεν: «Τον αγαπώ και τον πιστεύω»

στα 10

«Θα ξαναδούλευα μαζί του ανά πάσα στιγμή...»

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον υπερασπίζεται τον Γούντι Αλεν: «Τον αγαπώ και τον πιστεύω»

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι το κεντρικό θέμα και εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του Hollywood Reporter και δικαιολογημένα. Το «Marriage Story» του Νόα Μπόμπακ στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον Ανταμ Ντράιβερ έκανε την πρεμιέρα του στη Βενετία κι ήδη έχει κοινό και κριτικούς να μιλούν για Οσκαρ. Το «Jojo Rabbit» του Τάικα Γουαϊτίτι είναι η προκλητική αντιναζιστική σάτιρα που όλοι συζητούν. Και, φυσικά, το spinoff των «Εκδικητών», η «Black Widow», είναι το μεγάλο της στοίχημα για μία blockbuster επιτυχία.

Στην μεγάλη της συνέντευξη στο Hollywood Reporter λοιπόν η Σκάρλετ είχε να πει πολλά. Κι εκείνη μίλησε και για πολλά παραπάνω (όπως για το πώς τοποθετήθηκε πρόσφατα για την πολιτική ορθότητα και το «whitewashing» του Χόλιγουντ).

Διαβάστε κι αυτό: Ο Γούντι Αλεν υποστηρίζει το #MeToo κι όπως λέει και τις γυναίκες στο σινεμά ενεργά, εδώ και χρόνια

Scarlett Johanson Hollywood Reporter 607

Ενδιαφέρον παρουσιάζει πόσο σταράτα υπερασπίζεται τον Γούντι Αλεν. Με το ξέσπασμα του #metoo κινήματος, ο γιος του Αλεν και της Μία Φάροου, Ρόναν Φάροου, επανήλθε με αναλυτικό ρεπορτάζ και συνέντευξη της μητέρας και της αδελφής του στις παλιές κατηγορίες που θέλουν τον Γούντι Αλεν να την κακοποιεί σεξουαλικά όταν ήταν μικρή. Αμέσως τότε, αρκετοί από τους πρωταγωνιστές των ταινιών του τον απαρνήθηκαν δημοσίως (από τον Μάικλ Κέιν μέχρι τον Τίμοθι Σαμαλέ και την Γκρέτα Γκέργουιγκ).

Σήμερα η Τζοχάνσον τον υπερασπίζεται, δίχως δεύτερη σκέψη.

«Αγαπώ τον Γούντι. Τον πστεύω και θα ξαναδούλευα μαζί του ανά πάσα στιγμή.»

Scarlett Johanson Hollywood Reporter 607 2

«Τον επισκέπτομαι συχνά, βλεπόμαστε όποτε μπορούμε. Και του έχω κάνει πολλές φορές συζήτηση για όλα αυτά. Ημουν πολύ ευθύς στις ερωτήσεις μου κι εκείνος αντίστοιχα σταράτος στις απαντήσεις του. Επιμένει ότι είναι αθώος και τον πιστεύω.»

«Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αυτή την εποχή να πάρεις θέση. Ο κόσμος είναι θυμωμένος κι έτοιμος για αντιπαράθεση, και είναι κατανοητό. Επρεπε να γίνει αυτό το ξέσπασμα, αλλά με το ξέσπασμα υπάρχει πάθος και οργή, δικαιωματικά. Είναι μία πολύ έντονη εποχή...»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Σκάρλετ Τζοχάνσον στην σελίδα του Hollywood Reporter.

Διαβάστε περισσότερα: