Buzz

Ο Ράιαν Ρέινολντς θέλει να εξερευνήσει το bisexuality του Deadpool!

στα 10

Με την ευχή το σύμπαν του Deadpool να συμπεριλάβει περισσότερους LGBTQ χαρακτήρες, ο ηθοποιός μίλησε στο Comic-Con του Σαν Ντιέγο για την πανσεξουαλικότητα του ήρωά του.

Ο Ράιαν Ρέινολντς θέλει να εξερευνήσει το bisexuality του Deadpool!

«Νομίζω πως αυτό το σύμπαν... χρειάζεται να αντιπροσωπεύσει και να καθρεφτίσει τον κόσμο με πολλους τρόπους. Το σπουδαίο με τον Deadpool είναι ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που άλλοι υπερήρωες δεν μπορούν απαραίτητα. Θα ήθελα να δω περισσότερους γκέι και bi χαρακτήρες μέσω του σύμπαντος του Γουέιντ γιατί είναι κάτι που πραγματικά μας ενδιαφέρει.»

Ετσι απάντησε ο Ράιαν Ρέινολντς όταν ρωτήθηκε στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο από ένα θαυμαστή που περιέγραψε τον εαυτό του ως bisexual.

Δείτε ακόμη: Τερατώδες! Τρέιλερ για το «Godzilla: King of the Monsters»

Ryan Reynolds

O Ράιαν Ρέινολντς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της ταινίας που υπήρξαν υπεύθυνοι για το γεγονός ότι έγινε η πρώτη ταινία, αφού ήταν μια ριψοκίνδυνη κίνηση για τη Fox που τελικά αποδείχθηκε κερδοφόρα και γέννησε και ένα δεύτερο μέρος και ουσιαστικά και ένα franchise.

Στο «Deadpool 2» υπάρχει ήδη μια χαρακτήρας λεσβία, η Negasonic Teenage Warhead που ζει ευτυχισμένη με τη σχέση της. Η Μπριάνα Χίλντεμπραντ που την υποδύεται είχε ζητήσει από την παραγωγή να σιγουρέψουν πως η σχέση των δύο κοριτσιών θα απεικονίζεται όπως είναι στην πραγματικότητα και όχι ως κάτι το αξιοπερίεργο.

Δείτε ακόμη: «Are you ready?»: (Πορωτικό) τρέιλερ για το «Glass» του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Ryan Reynolds