Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ φιλοσοφεί την ύπαρξή του ως Κεν τραγουδώντας τη μπαλάντα «I'm Just Ken»

στα 10

Ω, Ράιαν... Για μας πάντως θα είσαι πάντα ένα δεκάρι.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ φιλοσοφεί την ύπαρξή του ως Κεν τραγουδώντας τη μπαλάντα «I'm Just Ken»

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ φαίνεται πως έχει δώσει ψυχή τε και σώματι στον ρόλο του Κεν για τη ταινία «Barbie», σε σκηνοθεσία της Γκρέτα Γκέργουιγκ, που μάλιστα όσοι την έχουν δει μιλάνε για μια πραγματικά οσκαρική ερμηνεία.

Για τους δύσπιστους πάντως η Warner κυκλοφόρησε ένα επίσημο μουσικό βίντεο στο οποίο ο Γκόσλινγκ τραγουδάει την μπαλάντα με τίτλο «I'm Just Ken». Το βίντεο δείχνει τον Κεν του Γκόσλινγκ να παλεύει με το να έρχεται πάντα δεύτερος από την Barbie (Μάργκο Ρόμπι) και να φιλοσοφεί το τι σημαίνει η ζωή του χωρίς αυτήν, δείχνοντας τον ημίγυμνο και να κλαίει σε ένα απίστευτα συναισθηματικό τραγούδι.

Ο παραγωγός του soundtrack της ταινίας Μαρκ Ρόνσον, μιλώντας στο Variety στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της «Barbie», είπε πως έστειλε το τραγούδι του Γκόσλινγκ / Κεν στον Slash, τον εμβληματικό κιθαρίστα των Guns N' Roses του άρεσε τοσο που δέχτηκε να παίξει στο soundtrack - όπου, άλλωστε συμμετέχουν κι η Μπίλι Αϊλις κι η Ντούα Λίπα.

Διαβάστε ακόμα: Η καλύτερη ταινία του καλοκαιριού; Πρώτες (ροζ) αντιδράσεις για την «Barbie»

H πλοκή της παραμένει ακόμα επτασφράγιστο μυστικό, αλλά πληροφορίες θέλουν την Barbie και τον Ken να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους με την Barbie να έρχεται αντιμέτωπη με τις δυσκολίες μιας πραγματικής γυναίκας.

Μαζί με τους Ρόμπι και Γκόσλινγκ πρωταγωνιστούν και οι Κέιτ ΜακΚίνον, Αλεξάντρα Σιπ, Αμέρικα Φερέρα, Σίμου Λιού, Χάρι Νεφ, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Μάικλ Σέρα, Ισα Ρέι, Εμα Μακί και Γουίλ Φέρελ.Η «Barbie», της οποίας το σενάριο έγραψε η Γκέργουιγκ μαζί με τον Νόα Μπόμπακ, θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου 2023.

Απολαύστε τον Ράιαν Γκόσλινγκ να επιδεικνύει ξανά τις φωνητικές του ικανότητες (μετά το «La La Land») παρακάτω και νιώστε κι εσείς την Ken-ergy.