Buzz

Μια (τελευταία) αγκαλιά στον Meat Loaf

στα 10

Πιο γνωστός για τα επικά ροκ anthems του, ο Meat Loaf υπήρξε διάττων αλλά χαρακτηριστικό αστέρι του σινεμά, της τηλεόρασης και του Μπρόντγουεϊ . Πέθανε στα 74 του χρόνια.

Μια (τελευταία) αγκαλιά στον Meat Loaf

Δεν ταίριαξα ποτέ κάπου, είμαι ένας αληθινός εναλλακτικός. Και μου αρέσει να είμαι απόκληρος. Αυτός είναι ο ρόλος μου στη ζωή, να είμαι απόκληρος.»

Αν έχεις παίξει στο «The Rocky Horror Picture Show» του 1975 και στο «Fight Club» του 1999, δεν χρειάζεται να έχεις παίξει πουθενά αλλού για να θεωρηθείς ηθοποιός, αν και ο Meat Loaf, όπως έμεινε γνωστός ο Μάρβιν Λε Aντεϊ, διάνθισε τη best-selling μουσική του καριέρα (ποιος δεν θυμάται το ατελειώτο κυριολεκτικά «I'd Do Anything for Love») με μικρούς και μικρότερους ρόλους στο σινεμά, την τηλεόραση, στο on και το off Βroadway.

meat loaf The Rocky Horror Picture Show

meat loaf Stage Fright

meat loaf Με τον Εντουαρντ Νόρτον στα γυρίσματα του «Fight Club»

O Meat Loaf συμμετείχε στο αυθεντικό καστ του «The Rocky Horror Picture Show», παίζοντας το ρόλο του Εντι, ενώ τον ίδιο ρόλο έκανε και στην κινηματογραφική μεταφορά που έμεινε κλασική. Στο Fight Club έπαιζε τον Μπομπ, μια «μητρική» φιγούρα καταφύγιο για τον πρωταγωνιστή Εντουαρντ Νόρτον, ενώ έπαιξε σε πολλές ταινίες (ανάμεσα σε αυτές και το «Wayne's World», ενώ μια από τις τελευταίες του ήταν το «Stage Fright» του 2014), στην τηλεόραση («The Apprentice») και στο αυθεντικό καστ του «Hair», αρχικά οff και μετά στο Broadway.

Η είδηση του θανάτου του, στα 74 του χρόνια, συνοδεύτηκε από ένα συγκινητικό κείμενο και μια φωτογραφία του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook

H τριλογία του Meat Loaf «Bat Out of Hell», «Bat Out of Hell II: Back into Hell» και «Bat Out of Hell III: The Monster Is Loose> έχει πουλήσει περισσότερα από 65 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.


Δείτε εδώ μια σκηνή με τον Meat Loaf από το «The Rocky Horror Picture Show»:

Δείτε εδώ τη σκηνή του Meat Loaf στο «Fight Club» του Ντέιβιντ Φίντσερ: