Industry

Πρόγραμμα 2011-2012 για τη Village Films

στα 10

Σε μια παρουσίαση στο Athens Metro Mall, η Village Films παρουσίασε τις ταινίες της για τη σεζόν 2011-2012, σε ένα πρόγραμμα που όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της, Γιάννης Καλφακάκος, είναι «το καλύτερο από το 2002».

Πρόγραμμα 2011-2012 για τη Village Films
O Τομ Χανκς στο «Εxtremely Loud & Incredibly Close», ένα από τα φαβορί για τα φετινά Οσκαρ

Δύο πράγματα επικύρωσε η προβολή των τρέιλερς και των αποσπασμάτων από τις ταινίες του φετινού προγράμματος της Village Films.

Πρώτον την ανακοίνωση του διευθύνοντος συμβούλου της Village Films ότι η περσινή χρονιά της εταιρίας υπήρξε από τις πιο επιτυχημένες, αφού σε μια σεζόν (2010-2011) που είδε τα συνολικά εισητήρια να μειώνοντας κατά ένα εκατομμύριο, η Village αύξησε τα δικά της κατά 400.000, φτάνοντας τα 3.400.000 εισιτήρια. Και δεύτερον την έμφαση του πως η Village Films διανείμει (όσον αφορά στις ξένες ταινίες) και παράγει (όσον αφορά στις ελληνικές) ταινίες «για πολύ κόσμο».

Μερικά παραδείγματα από τους φετινούς της τίτλους θα ήταν αρκετά για να προβλέψει κανείς μια ακόμη πιο επιτυχημένη χρονιά για την εταιρία: «J. Edgar» του Κλιντ Ιστγουντ με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τη Ναόμι Γουότς, «Immortals» του Ταρσεμ Σινγκ (με ένα εντυπωσιακό 3D), «Contagion» του Στίβεν Σόντερμπεργκ, «Σέρλοκ Χολμς 2: Το Παιχνίδι των Σκιών» του Γκάι Ρίτσι, «Happy Feet 2», «Rock of Ages» με τον Τομ Κρουζ, «W.E.» της Μαντόνα, «Tinker, Tailor, Soldier, Spy» του Τόμας Αλφρεντσον, «Extremely Loud and Incredibly Close» του Στίβεν Ντάλντρι με τους Τομ Χανκς και Σάντρα Μπούλοκ, «Carnage» του Ρομάν Πολάνσκι και φυσικά το «Τhe Dark Knight Rises» του Κρίστοφερ Νόλαν που κλείνει την τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη.

Ανάμεσα στα ξένα μεγαθήρια, παρουσιάστηκαν και οι τρεις φετινές ελληνικές παραγωγές της Village Films: Το «Τανγκό των Χριστουγέννων» του Νίκου Κουτελιδάκη, η «Νήσος 2: Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» και το «Poker Face» του Χρήστου Δήμα που φιλοδοξούν να διεκδικήσουν ένα μεγάλο μερίδιο στην φετινή αγορά...

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ για το «Τανγκό των Χριστουγέννων» που θα βγει στις αίθουσες τη 1η Δεκεμβρίου 2011.