Buzz

Τρέιλερ για το «Happy Feet Two»

στα 10

Με ένα - τι άλλο; - τραγούδι επιστρέφει ο Μάμπλ, ο «χαρούμενα πόδια» πιγκουίνος, έξι χρόνια μετά την πρώτη ταινία που έβαλε το στούντιο της Warner δυναμικά στο παιχνίδι του σύγχρονου animation...

Τρέιλερ για το «Happy Feet Two»

Ελάιτζα Γουντ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Χανκ Αζάρια, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον και Σοφία Βεργκάρα είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που επιστρέφουν ή κάνουν ντεμπούτο στο δεύτερο μέρος του «Happy Feet», το οποίο φυσικά θα είναι τρισδιάστατο και στα ψιλά γράμματα των σημειώσεων παραγωγής του θα αναφέρεται πάντοτε σαν την «τελευταία» ταινία της Μπρίτανι Μέρφι. Ηδη σε διαπραγματεύσεις για να επιστρέψει στο ρόλο της Γκλόρια, η Μέρφι άφησε αυτόν τον κόσμο και μαζί έναν από τους πιο αγαπημένους της ρόλους στην Pink, η οποία βρήκε την ευκαιρία να γράψει και ένα τραγούδι για την πολυαναμενόμενη συνέχεια των περιπετειών του Μάμπλ.

Πατέρας πια, ο πάλαι πότε «αναρχικός» της φυλής των βασιλικών πιγκουίνων, θα το βρει από τον μικρότερο του γιο, ο οποίος πάσχει από χορο-φοβία! Το αποτέλεσμα; Θα το σκάσει από το σπίτι και θα συναντήσει έναν πιγκουίνο που πετάει μέχρι τη στιγμή που όλες οι φυλές του παγωμένου βορρά θα πρέπει να ενωθούν για να σώσουν τον κόσμο.

Στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε (και παίζεται μαζί με το «Kung Fu Panda 2» στην Αμερική) θα ακούσετε μόνο ένα τραγούδι. Και θα γελάσετε. Και θα δείτε και έναν θαλάσσιο ελέφαντα. Και το Νοέμβριο του 2011 θα ξέρετε προς τα που θα χτυπάει η καρδιά του tap dancing.