Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Μαΐου

στα 10

Σημειώστε πόσες και ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα τη Πέμπτη, 5 Μαΐου.

Flix Team
Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Μαΐου

Τα θερινά πληθαίνουν με εξόδους - βαριά πυροβολικά που φιλοδοξούν να ανεβάσουν το μέσο όρο του εγχώριου box office. Διαλέξτε και πάρτε...

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και στα θερινά!

doctor strange in the multiverse of madness

Doctor Strange in the Multiverse of Madness του Σάμ Ράιμι

Καθώς ο Doctor Strange κάνει ένα συναρπαστικό, πολυδιάστατο ταξίδι σε διαφορετικά σύµπαντα και διασχίζει παράξενες και επικίνδυνες εναλλακτικές πραγµατικότητες µαζί µε παλιούς και νέους συµµάχους, ένας µυστηριώδης νέος αντίπαλος τον περιµένει.

H 28η ταινία του MCU, δεύτερη σόλο για τον Doctor Strange.

Downton Abbey: A New Era

Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή (Downton Abbey: A New Era) του Σάιμον Κέρτις

Βρισκόμαστε στο 1928 και η οικογένεια του Downton μαζί με τους οικιακούς υπηρέτες, είναι παρόντες στο γάμο του Τομ Μπράνσον με την Λούσι Σμίθ. Οι ανακατατάξεις είναι πολλές. Απρόσμενα τηλεφωνήματα με ανέλπιστα μαντάτα και επισκέψεις που θα ταράξουν την ησυχία. Oμως η σημαντικότερη εξέλιξη αφορά την Κοντέσα του Γκράντθαμ, Βάιολετ Κρόουλι, η οποία έχει αποκτήσει μια βίλα στη Νότια Γαλλία που αλλάζει τα δεδομένα της διαθήκης της.

Δεύτερη ταινία για το «Downton Abbey» με τον κινηματογράφο να μπαίνει μέσα στον διάσημο πύργο με πολλαπλούς τρόπους.

πικροδάφνες

Οι Πικροδάφνες της Πάολας Ρεβενιώτη

Mια βόλτα στην νυχτερινή Αθήνα μέσα από τα μάτια της Μπέτυς Βακαλίδου, της Εύας Κουμαριανού και της Πάολας Ρεβενιώτη.

To βαθιά συγκινητικό, ανθρώπινο, αστείο ντοκιμαντέρ της Πάολα Ρεβενιώτη για τις πιάτσες της Αθήνας που δεν υπάρχουν πια.

l'ennemi

Δωμάτιο 108 (L' Ennemi) του Στεφάν Στρεκέρ

Eνας διάσημος πολιτικός κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του που βρέθηκε νεκρή, ένα βράδυ, στο δωμάτιο 108 του ξενοδοχείου τους. Είναι αθώος ή ένοχος; Κανείς δεν ξέρει. Και ίσως να μην ξέρει και ο ίδιος.

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα ταινία με τον Ζερεμί Ρενιέ και την Αλμα Χοδορόφσκι.

Full Time

Full Time (À Plein Temps) του Ερίκ Γκραβέλ

Η Ζουλί που πασχίζει να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά έξω από το Παρίσι, καταφέρνει να κλείσει μια συνέντευξη για τη δουλειά που πάντα ήθελε. Την ημέρα της συνέντευξης, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια γενική απεργία που παραλύει τα μέσα μεταφοράς. Θα χρειαστεί να παλέψει ενάντια στο χρόνο για να διατηρήσει την εύθραυστη ισορροπία που έχει εξασφαλίσει.

Αγώνας δρόμου και επιβίωσης στο Παρίσι του σήμερα, με τη Λορ Καλαμί του «Call my Agent» να κερδίζει δίκαια το βραβείο ερμηνείας στο τμήμα Ορίζοντες του Φεστιβάλ Βενετίας. Η ταινία κέρδισε το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος 2022.

100% wolf

100% Λύκος (100% Wolf) των των Φιν Εντκουιστ και Αλεξ Στάντερμαν

Ο Φρέντι Λουπέν θα ήταν ένας συνηθισμένος έφηβος, εάν δεν ήταν ο νεότερος απόγονος μιας οικογένειας λυκανθρώπων! Τρέμοντας την ώρα της πρώτης μεταμόρφωσής του σε λύκο στα 14 του, ο Φρέντι διαπιστώνει με έκπληξη και τρόμο, πως τελικά, αντί για αιμοβόρος λύκος, μεταβάλλεται σ’ ένα… λευκό-ρόζ και φουντωτό σκυλί κανίς! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Φρέντι, σαν σκύλος, βιώνει τη δύσκολη ζωή του αδέσποτου στο δρόμο, για να καταλήξει σε μια «σκυλο-φυλακή»! Θα τα καταφέρει να αποδράσει από εκεί; Ποιος είναι ο μυστηριώδης τύπος που τον ακολουθεί κατά πόδας, και θα αποδείξει τέλος πάντων ο Φρέντι πως είναι 100% λύκος;

Ανακαλύψε το «σκυλίσιο» σας εαυτό. Η ταινία κινουμένων σχεδίων θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και στα θερινά!