Buzz

«Shakedown»: Το Pornhub είναι έτοιμο να διανείμει την πρώτη του μη-πορνογραφική ταινία

στα 10

Το ήδη διακεκριμένο ντοκιμαντέρ «Shakedown», μια ματιά στις Αφροαμερικανίδες λεσβίες στρίπερ του Λος Αντζελες, θα προβάλλεται δωρεάν τον Μάρτιο στην πλατφόρμα πορνό.

«Shakedown»: Το Pornhub είναι έτοιμο να διανείμει την πρώτη του μη-πορνογραφική ταινία

Από σήμερα, Τετάρτη 4 Μαρτίου, το Pornhub, ο διαδικτυακός κολοσσός πορνό, θα φιλοξενεί, δωρεάν, την πρώτη του μη-πορνογραφική ταινία, όπως δημοσιεύει αποκλειστικά το Variety.

Πρόκειται για το «Shakedown», το ντοκιμαντέρ της Λίλα Γουάινρομπ, που ξεκίνησε τις προβολές του από το Μουσείο Whitney και το MoMa πριν τρία χρόνια, για να ταξιδέψει στην Berlinale και να επιστρέψει στην Αμερική. Με διανομέα την Grasshopper, το «Shakedown» θα ολοκληρώσει τις προβολές του στο Pornhub στο τέλος Μαρτίου και, στη συνέχεια, θα συνεχίσει με προβολές στο Criterion Channel, για να καταλήξει στο iTunes το καλοκαίρι.

Δείτε ακόμη: Ηρθες σαν την άνοιξη. Ο Τίμοθι Σαλαμέ φωτογραφίζεται για το Dazed/China

Το «Shakedown» είναι ένα ντοκιμαντέρ, μια παράθεση εσωτερικών μονολόγων, των queer γυναικών και ανδρών που σύχναζαν και δούλευαν στα στριπτιζάδικα του Λος Αντζελες στις αρχές του '00. Η Λίλα Γουάινρομπ, εικαστικός καλλιτέχνης ως τώρα, αξιοποίησε για την ταινία της υλικό που γύριζε επί 15 χρόνια. Εδώ μπορείτε να δείτε το τρέιλερ:


Προφανώς οι προβολές του «Shakedown» στο Pornhub αποτελούν συνέχεια της εναλλακτικής διανομής της ταινίας, προφανώς η πλατφόρμα δεν θα επεκταθεί ξαφνικά στη διανομή mainstream ταινιών, ωστόσο μόνο πέρσι, το 2019, μέτρησε 42 δισεκατομμύρια επισκέψεις (impressions).

Δηλώνει σχετικά ο Αλεξ Κλάιν, διευθυντής του Pornhub, σχετικά, «Η ταινία αυτή αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης δέσμευσης του Pornhub να υποστηρίζει τις τέχνες. Θέλουμε να έχουμε τη θέση μιας πλατφόρμας που μπορούν να χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες και οι δημιουργοί. Εχουμε δει πολλές φορές καλλιτέχνες ν' ανεβάζουν τη δουλειά τους στο site, ειδικά όταν νιώθουν ότι δεν έχουν θέση στο YouTube ή το Vimeo που απαγορεύουν το γυμνό. Για εμάς, η πρεμιέρα μιας μεγάλου μήκους ταινίας στην πλατφόρμα μας είναι κάτι νέο και μας γεμίζει ενθουσιασμό».

Επιπλέον, αναζητώντας τρόπους να προσεγγίσουν το γυναικείο κοινό, το Pornhub και η Γουάινρομπ κατασκεύασαν ένα ειδικό chat window για συζήτηση για την ταινία, όπου οι χρήστες μπορούν να είναι «μόνοι, μαζί» και το οποίο η σκηνοθέτης θα επισκέπτεται μια φορά την εβδομάδα για να συμμετέχει στην κουβέντα.

shakedown 607