Buzz

«Ηξερε ακριβώς τι κάναμε»: O Πολ Βερχόφεν διαψεύδει την Σάρον Στόουν για το ερήμην γυμνό στο «Βασικό Ενστικτο»

στα 10

Είπε αυτή. Είπε αυτός. Η αλήθεια βρίσκεται μάλλον κάπου στην μέση.

«Ηξερε ακριβώς τι κάναμε»: O Πολ Βερχόφεν διαψεύδει την Σάρον Στόουν για το ερήμην γυμνό στο «Βασικό Ενστικτο»

Στο βιογραφία της «The Beauty of Living Twice», η Σάρον Στόουν υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πως θα φαίνονταν τα γεννητικά της όργανα στη διαβόητη σκηνή του «Βασικού Ενστικτου» και πως εξαπατήθηκε από την παραγωγή για να βγάλει το εσώρουχό της.

Η Σάρον Στόουν λέει ότι κλήθηκε να δει τη σκηνή της ταινίας «σε ένα δωμάτιο γεμάτο ατζέντηδες και δικηγόρους, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είχαν καμία σχέση με το πρότζεκτ. Ετσι είδα το πλάνο με το αιδοίο μου για πρώτη φορά, καιρό μετά αφότου μου είχαν πει, "Δεν βλέπουμε τίποτα- θέλω απλώς να βγάλεις το εσώρουχό σου, επειδή το λευκό αντικατοπτρίζεται στην κάμερα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι φοράς εσώρουχο» γράφει η ίδια στο βιβλίο της.

Ο Πολ Βερχόφεν, ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας του «Benedetta» στο 74ο Φεστιβάλ Καννών σε λίγες ημέρες, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Variety όπου διαψεύδει την Σάρον Στόουν.

Δείτε ακόμη: Κάννες 2021: Ενοχικές καλόγριες εν δράσει... Τρία χορταστικά κλιπ της «Benedetta» του Πολ Βερχόφεν

basic

Σάρον Στόουν και Πολ Βερχόφεν με την Τζιν Τρίπλορν στις Κάννες το 1992

«Η μνήμη μου είναι τελείως διαφορετική από της Σάρον. Αυτό δεν μειώνει τον υπέροχο τρόπο με τον οποίο η Σάρον ενσάρκωσε την Καθρίν Τρεμέλ. Υπήρξε ένα απόλυτο φαινόμενο. Εχουμε ακόμη και σήμερα μια ευχάριστη σχέση μεταξύ μας και αλλάζουμε γραπτά μηνύματα. Αλλά η εκδοχή της είναι απίθανη. Ηξερε ακριβώς τι κάναμε. Της είχα αναφέρει πως ο χαρακτήρας βασίζεται στην ιστορία μιας γυναίκας που ήξερα πως ως μαθήτρια έκανε σταυροπόδι τα πόδια της χωρίς εσώρουχο στα πάρτι. Οταν ένας φίλος μου της είχε πει ότι φαινόταν το αιδοίο της, αυτή απάντησε πως γι' αυτό το κάνει. Ετσι συμφωνήσαμε με τη Σάρον να κάνουμε μια παρόμοια σκηνή.»

Basic Instict

basic instinct 607

Η Σάρον Στόουν υποστηρίζει ότι μετά την προβολή, χαστούκισε τον Βερχόφεν στο πρόσωπο, «έφυγα πήγα στο αμάξι μου και πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου».

«Μου είπε πως αυτό θα έδινε στην ταινία χαρακτηρισμό "ακατάλληλο για ενηλίκους" και πως, σύφμωνα με το Σωματείο Αμερικάνων Ηθοποιών δεν μπορούσε να βγει στις αίθουσες χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Ενημέρωσα τον Πολ για όσα μου είπε ο δικηγόρος. Φυσικά αρνήθηκε κατηγορηματικά πως είχα οποιαδήποτε επιλογή. Ημουν απλώς μια ηθοποιός, απλώς μια γυναίκα, τι επιλογές να είχα;» αναφέρει χαρακτηριστικά ή Σάρον Στόουν.

«Εχετε ιδέα πόσοι άνθρωποι έχουν δει το "Βασικό Ενστικτο" τα τελευταία 20 χρόνια; Σκεφτείτε το. Είναι κάτι περισσότερο από μια κλεφτή ματιά στη φούστα μου.» .

Basic Instict