Buzz

Τα θερινά που επιμένουν Νοέμβρη μήνα

στα 10

Τρεις κινηματογράφοι στην Αθήνα και ένας στη Θεσσαλονίκη που μόλις κατέβασε αυλαία, ορίζουν τη νέα εποχή στο θερινό σινεμά.

Τα θερινά που επιμένουν Νοέμβρη μήνα

Βρισκόμαστε στα τέλη του Νοέμβρη και όμως, τρία θερινά σινεμά στην Αττική επιμένουν να αψηφούν κλιματικές και άλλες κρίσεις και παραμένουν ανοιχτά.

O λόγος για το Cine Σισσυ στη Νέα Μάκρη, το Athenee στα Πατήσια και το Σινε Νίκαια που επιμηκύνουν τη σεζόν για όσο αυτή αντέξει.

Το Σινέ Νίκαια έκανε την τελευταία προβολή του την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, το Cine Σίσσυ ενδέχεται να ολοκληρώσει τις προβολές του τέλος Νοεμβρίου, ενώ τo Athenee έχει ήδη ανακοινώσει πρόγραμμα προβολών και για την εβδομάδα που ξεκινάει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου με τους «Σταυρωμένους Εραστές» του Κένζι Μιζογκούτσι (Πεμ, Παρ, Κυρ: 20.30) και τη «Γυναίκα στου Αμμόλοφους» του Χιρόσι Τεσιγκαχάρα. Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες.


Στις 21 Νοεμβρίου όρισε τέλος εργασιών ο ανήσυχος Απόλλωνας της Θεσσαλονίκης, το σινεμά που ακούραστα διοργανώνει αφιερώματα, θεματικές βραδιές και καταφέρνει να διεκδικεί τα περισσότερα sold out της πόλης του. Διαβάστε παρακάτω τον χαιρετισμό του μέχρι την επόμενη σεζόν.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας!