Buzz

O Τζόζεφ Γκόρντον - Λέβιτ αγαπάει το πορνό περισσότερο και από τη Σκάρλετ Γιόχανσον: πρώτο τρέιλερ για το «Don Jon»

στα 10

Εχοντας ήδη δει και πραγματικά απολαύσει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ «Don Jon» στο Φεστιβάλ Βερολίνου, βλέπουμε μαζί το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε. Σίγουροι πως θα το βρείτε κι εσείς... delicious!

O Τζόζεφ Γκόρντον - Λέβιτ αγαπάει το πορνό περισσότερο και από τη Σκάρλετ Γιόχανσον: πρώτο τρέιλερ για το «Don Jon»

Τα πράγματα είναι πολύ απλά στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ.

Ο ήρωας του, που τον υποδύεται ο ίδιος ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ είναι ένας τυπικός άνδρας του Νιου Τζέρσι: αγαπάει το σώμα του (γι' αυτό και πηγαίνει καθημερινά στο γυμναστήριο), το διαμέρισμά του (που το καθαρίζει καθημερινά ο ίδιος), το αυτοκίνητό του (στο οποίο τραγουδάει δυνατά με ανοιχτά τα παράθυρα), την οικογένειά του (ο πατέρας του έχει μερικά θέματα...), την εκκλησία του (εξομολογείται πιο συχνά από οποιονδήποτε έχετε γνωρίσει), τους κολλητούς του (με τους οποίους βλέπουν μαζί ποδόσφαιρο), τα κορίτσια του (που συναντά στο club που συχνάζει)...

Περισσότερο, όμως, από όλα τα παραπάνω αγαπά το πορνό. Εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα στη ζωή του σύγχρονου Δον Ζουάν που ακόμη κι όταν θα γνωρίσει τη γυναίκα των ονείρων του (βλ. Σκάρλετ Γιόχανσον στον με διαφορά καλύτερο ρόλο της καριέρας της), δεν θα μπορέσει να το εγκαταλείψει...

Αν αγαπούσαμε μια τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ για τις ταινίες στις οποίες έχει παίξει και για τον χαρακτήρα ενός νέου ηθοποιού που ξέρει ακριβώς για ποιο λόγο βρίσκεται στη βιομηχανία και τι να κάνει με αυτό, μετά από αυτήν την ταινία (αλλά και την μνημειώδη ατάκα που υπάρχει στο τρέιλερ «Αυτά δεν είναι ταινίες, στις ταινίες δίνουν βραβεία.») απλά τον λατρεύουμε.

Δείτε παρακάτω το απολαυστικό τρέιλερ και διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία που θα δούμε σύντομα και στις ελληνικές αίθουσες.