Buzz

Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει στη νέα ταινία του «Cloverfield»;

στα 10

Η νέα ταινία του «Cloverfield» φαίνεται πως έχει προβλήματα στην παραγωγή, αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα.

Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει στη νέα ταινία του «Cloverfield»;

Η ταινία, που έχει κωδικό όνομα «God Particle», ήταν να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2017, μεταφέρθηκε το Φεβρουάριο του 2018, και ξαναμεταφέρθηκε αυτή την φορά στις 20 Απριλίου του 2018. Ομως φήμες θέλουν την ταινία να μην κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά να την έχει ήδη εξασφαλίσει για πρώτη μετάδοση το Netflix. Ο Τζεφ Σνάιντερ του Tracking Board, φαίνεται να άκουσε στο Φεστιβάλ του Σάντανς στο οποίο βρίσκεται αυτή την περίοδο, πως το Netflix κατάφερε να αποκτήσει τα δικαιώματα της σειράς.

Πάντως αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η ταινία είχε προβλήματα με την παραγωγή, γι' αυτό εξάλλου και η τόσο μεγάλη καθυστέρηση και η μεταφορά στις ημερομηνίες κυκλοφορίας της. Αν ισχύει πάντως όλο αυτό, μάλλον το Netflix κατάφερε να τη σώσει από την καταστροφή.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιος του Κροκοδειλάκια: φάρσα ή πραγματικότητα;

Ακόμα και η διαφημιστική καμπάνια της ταινίας είχε αργήσει αρκετά. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ένα site έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, το 04182028.com (το οποίο μεταφράζεται ως η ημερομηνία 18 Απριλίου 2028), στο οποίο ακούγονται διάφοροι ήχοι και διάλογοι που δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος το τι λένε, μέσα στην φιλοσοφία της viral διαφημιστικής καμπάνιας που ακολούθησαν και οι προηγούμενες ταινίες της σειράς.

Ελπίζουμε πως σύντομα θα έχουμε ένα πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Το μόνο που μέχρι στιγμής γνωρίζουμε είναι πως πρωταγωνιστούν οι Ντάνιελ Μπρούλ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Ντέιβιντ Ογιελόου, Κρις Ο’Ντάουντ και Ζάνγκ Ζιγί.

Διαβάστε ακόμη