Buzz

Ο Γιος του Κροκοδειλάκια: φάρσα ή πραγματικότητα;

στα 10

Ο Κρις Χέμσγουορθ και ο Ντάνι ΜακΜπράιντ πρωταγωνιστούν σε μια ταινία που κανείς δεν πιστεύει ότι είναι αληθινή.

Ο Γιος του Κροκοδειλάκια: φάρσα ή πραγματικότητα;

Το 1986, ο «Κροκοδειλάκιας» στάθηκε μια από τις μεγαλύτερες –και σίγουρα πιο απρόσμενες– επιτυχίες στο διεθνές box office. Για την ακρίβεια, υπήρξε η δεύτερη πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία της χρονιάς παγκοσμίως, αμέσως μετά το «Top Gun» και πριν από το «Platoon». Οχι κι άσχημα για μια φαινομενικά τοπικής εμβέλειας χοντροκομμένη κωμωδία από την Αυστραλία, που έκανε διάσημο τον πρωταγωνιστή Πολ Χόγκαν και ακολουθήθηκε από δύο συνέχειες, το «Crocodile Dundee II» (1988) και το «Crocodile Dundee in Los Angeles» (2001).

32 ολόκληρα χρόνια μετά, μια νέα συνέχεια ετοιμάζεται να μας επισκεφθεί από τους Αντίποδες, αυτή τη φορά με κεντρικό ήρωα τον μάλλον ατσούμπαλο Αμερικανό γιο του Κροκοδειλάκια, στο «Dundee: The Son of a Legend Returns Home». Ή μήπως όχι;

Διαβάστε ακόμη: O Ιντρις Ελμπα πιστεύει πως ήρθε η ώρα για έναν μαύρο ή μια γυναίκα Τζέιμς Μποντ

Dundee 607

Μέχρι πριν από λίγες μέρες κανείς δεν γνώριζε καν την ύπαρξη αυτής της ταινίας, μέχρι την εμφάνιση από το πουθενά ενός teaser trailer και μιας ανακοίνωσης που θέλει τον ηθοποιό Ντάνι ΜακΜπράιντ στον βασικό ρόλο του άσωτου υιού που επιστρέφει στα πάτρια εδάφη αναζητώντας τον εξαφανισμένο διάσημο πατέρα του, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Πολ Χόγκαν θα κάνει γκεστ εμφάνιση για τις ανάγκες του σίκουελ.

Παρά την κυκλοφορία επίσημου τρέιλερ, αφίσας, site, δελτίου τύπου και όλων των σχετικών, κανείς δεν πίστεψε πραγματικά ότι το μάλλον ξεπερασμένο χιούμορ του «Κροκοδειλάκια» θα αναστηθεί στις οθόνες μας εν έτει 2018, κάνοντας τους περισσότερους να μιλούν για κάποιο viral διαφημιστικό κόλπο, με τα περισσότερα στοιχήματα να πηγαίνουν σε κάποιο μυστηριώδες σποτ για το προσεχές Super Bowl.

Μέχρι που ένα δεύτερο teaser κατέφτασε, αυτή τη φορά με τον Κρις Χέμσγουορθ σε ρόλο συμπρωταγωνιστή, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα, κι ενώ ήδη έχουν εκφραστεί διαμαρτυρίες σε έντυπα όπως η Guardian για το αν πραγματικά χρειαζόμαστε σήμερα μια ταινία με το «σεξιστικό, ρατσιστικό και ομοφοβικό» χιούμορ του «Κροκοδειλάκια».

Μέχρι να λυθεί το μυστήριο, δείτε παρακάτω τα μάλλον ηθελημένα ανεκδιήγητα teaser trailers της υποτιθέμενης ταινίας και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.



Διαβάστε ακόμη

Dundee poster 607