Buzz

Η κυρία Ντάουτφαϊρ ήταν πιο... πρόστυχη απ' όσο νόμιζες

στα 10

Για να θυμόμαστε ότι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα και τώρα.

Η κυρία Ντάουτφαϊρ ήταν πιο... πρόστυχη απ' όσο νόμιζες

Ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον ξεκίνησαν ήδη από το 2015, όταν ο Κρις Κολόμπους, σκηνοθέτης της «Κυρίας Ντάουτφαϊρ», της αξεπέραστης, ακόμα, κωμωδίας του 1993 με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, αποκάλυψε ανάλαφρα κάτι συναρπαστικό:


Τώρα, σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο Κρις Κολόμπους εξήγησε, μεν, ότι δεν υπάρχει πραγματικά βερσιόν της ταινίας κατάλληλη για άνω των 17 ετών - αλλά ότι υπάρχουν πολλά, διαφορετικά μοντάζ του υλικού του! Οπως είπε ο Κολόμπους, «Με τον Ρόμπιν είχαμε κάνει μια συμφωνία, ότι για κάθε σκηνή θα κάναμε μία ή δυο-τρεις λήψεις πιστές στο σενάριο. Και μετά εκείνος μου έλεγε, "τώρα άσε με να παίξω". Κι έκανε ακόμα κάτι σαν 15, ως και 22 λήψεις για την ίδια σκηνή, νομίζω το 22 ήταν το μεγαλύτερο νούμερο που θυμάμαι. Κάποιες φορές πήγαινε σε μονοπάτια που δεν άρμοζαν σε μια "κατάλληλη" ταινία, αλλά ταίριαζαν ιδανικά σε μια ακατάλληλη ταινία κι ήταν ξεκαρδιστικά αστεία. Προφανώς χρησιμοποίησα τη φράση "κατάλληλη για άνω των 17" ως αστείο. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει μια τέτοια βερσιόν αυτής της ταινίας.»

Διαβάστε ακόμη: Τα άγνωστα παρασκήνια της παράστασης ζωής του Ρόμπιν Γουίλιαμς

mrs doubtfire 607

Κι ενώ αρνείται το ενδεχόμενο να συναντήσουν το κοινό αυτές, οι «άλλες» εκδοχές της «Κυρίας Ντάουτφαϊρ», ο Κολόμπους δηλώνει ανοιχτός σ' ένα ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του φιλμ, το οποίο και θα έδινε τη δυνατότητα να δουν οι θεατές κάποιες από τις... πικάντικες σκηνές του αυτοσχεδιασμού του Ρόμπιν Γουίλιαμς. «Το πρόβλημα είναι,» λέει ο Κολόμπους, «ότι τα περισσότερα δεν τα θυμάμαι, ξέρω μόνο ό,τι υπάρχει στην τελική μορφή της ταινίας γιατί έχουν περάσει τόσα χρόνια, αλλά σίγουρα θυμάμαι ότι ήταν εξαιρετικά αστείο υλικό.» Με το καλό, το περιμένουμε.