Buzz

Η Μία Φάροου δεν ήθελε να εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ για τον Γούντι Αλεν. Αλλά το έκανε

στα 10

Είναι η δική της πλευρά της ιστορίας - αλλά παρά λίγο θα ήταν απούσα.

Η Μία Φάροου δεν ήθελε να εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ για τον Γούντι Αλεν. Αλλά το έκανε

Το ντοκιμαντέρ «Allen v. Farrow», σειρά τεσσάρων επεισοδίων, έκανε πρεμιέρα χτες στο HBO και, φυσικά, ανυπομονούμε να το δούμε. Φαίνεται, όμως, πως η Μία Φάροου δεν είχε καμία ανυπομονησία.

Δείτε ακόμη: Το πρώτο τρέιλερ του «Rifkin's Festival» του Γούντι Αλεν είναι γεμάτο από μαγευτικά τοπία του Σαν Σεμπαστιάν

Το ντοκιμαντέρ διερευνά τις κατηγορίες της Ντίλαν Φάροου, υιοθετημένης κόρης του, για σεξουαλική κακοποίηση από τον Γούντι Αλεν, όπως διατυπώθηκαν το 1992, όταν ήταν επτά χρόνων και ξανά, τα τελευταία χρόνια, επίμονα στη δημοσιότητα. Το ντοκιμαντέρ υπογράφουν οι Εϊμι Ζίρινγκ και Κέρμπι Ντικ (της φήμης των «On the Record» και «The Hunting Ground») και περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις με τη Μία Φάροου και κάποια από τα παιδιά της, συγκεκριμένα τους Ντίλαν, Ρόναν, Λαρκ, Κουίνσι και Φλέτσερ, αλλά και με άλλα πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο στην υπόθεση, όπως τον δικηγόρο Φρανκ Μέικο.

Διαβάστε ακόμη: Η Κέιτ Γουίνσλετ δηλώνει ευθαρσώς ότι μετανιώνει που συνεργάστηκε με τους Γούντι Αλεν και Ρομάν Πολάνσκι

Οπως δηλώνει η Εϊμι Ζίρινγκ, «Η Μία Φάροου μου είπε, η κόρη μου μου ζήτησε να πάρω μέρος γιατί της ήταν σημαντικό. Υποστηρίζω τα παιδιά μου, αν και θα δεχτώ βολές γι' αυτό. Εϊμι, δεν σε γνωρίζω, ούτε και τον Κέρμπι. Γνωρίζω τη δουλειά σας. Με κατηγορούν ότι δεν κάνω αρκετά.» Οπως εξηγεί η σκηνοθέτης, η Φάροου φοβήθηκε την αντίδραση του Γούντι Αλεν. Σ' ένα από τα τελευταία επεισόδια της σειράς (που προβάλλονται ένα κάθε βδομάδα), η Μία Φάροου ακούγεται να λέει, «Τον φοβάμαι, έναν άνθρωπο που δεν έχει καλή σχέση με την αλήθεια και μπορεί να κάνει τα πάντα. Ενας άνθρωπος που μπορεί να κάνει τα πάντα, είναι κάποιος που πρέπει να φοβάσαι. Οπότε ανησυχώ πως όταν προβληθεί το ντοκιμαντέρ θα βρεθεί και πάλι στην αντεπίθεση. Θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να διασωθεί, από την αλήθεια, από το χάος που προκάλεσε.»