Buzz

Οταν η Μέριλ Στριπ συνάντησε την Αννα Γουίντουρ!

στα 10

Με αφορμή την παρουσία της Στριπ στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου της Vogue, η ηθοποιός βρέθηκε να συζητά με τη θρυλική διευθύντρια του περιοδικού, Αννα Γουίντουρ, την οποία υποδύθηκε κάποτε στο «Ο Διάβολος Φοράει Prada».

Οταν η Μέριλ Στριπ συνάντησε την Αννα Γουίντουρ!

Είναι κοινό μυστικό ότι, αν και δεν αναφέρεται πουθενά ξεκάθαρα στην ταινία, ο χαρακτήρας της Μιράντα Πρίστλεϊ που υποδύεται η Μέριλ Στριπ στο «Ο Διάβολος Φοράει Prada» είναι βασισμένος στη διαβόητη για τις απαιτήσεις της διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Αννα Γουίντουρ.

Εντεκα χρόνια αργότερα, η Μέριλ Στριπ βρίσκεται στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου της Vogue, με αφορμή την ερμηνεία της στο οσκαρικό «The Post» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, και φυσικά επειδή είναι απλά η… Μέριλ Στριπ.

Διαβάστε ακόμη: Το «Mamma Mia 2» τελείωσε γυρίσματα στην Κροατία: Με Μέριλ Στριπ, Cher κι όλα τα καλά

Meryl Streep Vogue 607

Στο «The Post», η Στριπ υποδύεται την πρώην εκδότρια της εφημερίδας Washington Post, Κάθριν Γκρέιαμ, η οποία υπήρξε προσωπική φίλη της Γουίντουρ. Και δεν θα μπορούσε να βρεθεί πιο ιδανική ευκαιρία προκειμένου οι δύο γυναίκες να συναντηθούν για πρώτη φορά on camera για μια μίνι συνέντευξη στα γραφεία της Vogue, όπου μεταξύ άλλων συζητούν για την ταινία, τον σεξισμό στο Χόλιγουντ, το σκάνδαλο του Χάρβεϊ Γουάινστιν και πολλά άλλα.

Και, φυσικά, δεν χάνουν την ευκαιρία για να αστειευτούν γύρω από το «Ο Διάβολος Φοράει Prada», χωρίς να το αναφέρουν ούτε μία φορά. Διόλου τυχαία, το ίδιο το βίντεο είναι σκηνοθετημένο με σκηνές που αποτελούν –όχι και τόσο διακριτική– αναφορά στην ταινία.

Απολαύστε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη