Buzz

Ολα τα Οσκαρ δεν φτάνουν: Μέριλ Στριπ και Τομ Χανκς στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ

στα 10

Δημοσιογραφικό - πολιτικό το θέμα της νέας ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ, που θα φέρει για πρώτη φορά μαζί στην οθόνη δυο από τους πιο οσκαρικούς ηθοποιούς του σινεμά.

Ολα τα Οσκαρ δεν φτάνουν: Μέριλ Στριπ και Τομ Χανκς στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Τρία βραβεία Οσκαρ για τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, τρία για τη Μέριλ Στριπ (για να μην πιάσουμε τις υποψηφιότητες), δύο για τον Τομ Χανκς: όλο αυτό το κινηματογραφικό εκτόπισμα θα ενωθεί σε μια ταινία, την καινούρια του Σπίλμπεργκ, μετά το «Ready Player One» και, ελπίζουμε, πριν τον 5ο Ιντιάνα Τζόουνς.

Διαβάστε ακόμη: «Είμαι η πιο υπερεκτιμημένη ηθοποιός» - Η Μέριλ Στριπ ρίχνει ακόμα μια φορά το γάντι στον Ντόναλντ Τραμπ!

Η ταινία λέγεται «The Post» και προσεγγίζει, μέσα από την τότε δουλειά της εφημερίδας Washington Post, την αποκάλυψη των «Εγγράφων του Πενταγώνου», του ρόλου δηλαδή της Αμερικής στο πόλεμο του Βιετνάμ. Κεντρικοί ήρες της ταινίας, ο δημοσιογράφος Μπεν Μπράντλι και η εκδότρια Κέι Γκρέιαμ, τους οποίους υποδύονται, αντίστοιχα, ο Τομ Χανκς και η Μέριλ Στριπ.

the post 607 Μπεν Μπράντλι, Κέι Γκρέιαμ

Ενώ ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τομ Χανκς έχουν σταθερή, εμβληματική και πετυχημένη συνεργασία, ο σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί με τη Μέριλ Στριπ στο «A.I.», ενώ οι δύο Αμερικανοί σταρ δεν έχουν βρεθεί ποτέ στην ίδια οθόνη. Πριν το πολλά υποσχόμενο δημοσιογραφικό δράμα, περιμένουμε να δούμε τη Μέριλ Στριπ στο «Mary Poppins Returns» και τον Τομ Χανκς, δίπλα στην Εμα Γουάτσον, στο «The Circle».

Διαβάστε ακόμη: