Industry

Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ δεν θα γίνει, τελικά, Κυβερνήτης του Τέξας. Μήπως να σκεφτεί τον Δήμο Αθηναίων;

στα 10

Ισως ο ηθοποιός ήθελε απλώς να δει τι πιάνει - και πιάνει τα περισσότερα!

Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ δεν θα γίνει, τελικά, Κυβερνήτης του Τέξας. Μήπως να σκεφτεί τον Δήμο Αθηναίων;

Τα προγνωστικά ήταν μαζί του. Σε μια πρόσφατη έρευνα του Dallas Morning News στο Τέξας, ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ κέρδισε τις προτιμήσεις των ερωτηθέντων για το αξίωμα του Κυβερνήτη του Τέξας. Συγκρινόμενος με τον τωρινό αξιωματούχο, τον ρεπουμπλικανό Γκρεγκ Αμποτ, ο ΜακΚόναχεϊ συγκέντρωσε ένα 44% έναντι 35% για τον Αμποτ, ενώ στη σύγκριση με τον δημοκρατικό υποψήφιο, τον Μπέτο Ο'Ρουρκ, το ποσοστό ήταν 49% υπέρ του ηθοποιού. Εκείνο που δεν ήταν ξεκάθαρο, ήταν εάν ο ΜακΚόναχεϊ θα διεκδικούσε το αξίωμα εκπροσωπώντας κάποια παράταξη, ή ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ θέλει να πεις «ναι» στη μεγάλη οθόνη που επιστρέφει

Μικρή σημασία έχει, μια και ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, μ' ένα βιντεομήνυμά του στο twitter, ανακοίνωσε ότι δεν θα πάρει μέρος στον προεκλογικό αγώνα. «Είναι ένας δρόμος που επιλέγω να μην ακολουθήσω σ' αυτή τη χρονική στιγμή,» είπε ο ωραίος Μάθιου. «Θα συνεχίσω να δουλεύω και να επενδύω το εισόδημά μου στην υποστήριξη επιχειρηματιών, επιχειρήσεων και ιδρυμάτων, στους επικεφαλής των οποίων πιστεύω ακράδαντα.»

Στην τρίλεπτη ανακοίνωσή του, ο ΜακΚόναχεϊ εξηγεί, επιπλέον, ότι ποτέ δεν φαντάστηκε ότι θα βρισκόταν σε μια θέση όπου οι πολίτες θα τον λάμβαναν σοβαρά υπόψιν για ένα δημόσιο αξίωμα, ότι εξερεύνησε προσεκτικά την προοπτική, αλλά αντ' αυτού θα συνεχίσει να προσφέρει μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσής του, Just Keep Livin', που προσφέρει υποστήριξη σε εφήβους των υποβαθμισμένων αστικών κέντρων. Με τον Μάθιου εκτός της εικόνας, στις εκλογές του 2022, λοιπόν, θ' αναμετρηθούν ο Αμποτ για μια τρίτη θητεία και ο Ο'Ρουρκ που δίχασε τους οπαδούς του όταν αρνήθηκε να εφαρμόσει την κοινωνική αποστασιοποίηση και τον εμβολιασμό στους χώρους εργασίας.

Δείτε παρακάτω τον Μαθιου ΜακΚόναχεϊ να τα λέει λίγα και σταράτα και... τεξανά και με τις σημαίες έτοιμες!