Buzz

«Killer Heat»: Γυρίσματα στην Κρήτη για την νέα ταινία της Amazon

στα 10

Καστ μεγάλων ονομάτων όπως ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Σειλίν Γούντλεϊ και Ρίτσαρντ Μάντεν πλαισιώνουν την παραγωγή.

«Killer Heat»: Γυρίσματα στην Κρήτη για την νέα ταινία της Amazon

Μια νέα ταινία με τίτλο «Killer Heat» ξεκίνησε γυρίσματα στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη. Η ταινία είναι μια παραγωγή των Amazon Studios και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους γνωστούς ηθοποιούς Τζοζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Ρίτσαρντ Μάντεν και Σαϊλίν Γούντλεϊ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NeaKriti.gr, τα γυρίσματα της ταινίας θα λάβουν χώρα σε διάφορες τοποθεσίες στην Κρήτη, όπως Σητεία, Αγιο Νικόλαο, Λιμένα Χερσονήσου, Σαραντάρι, "Αρίνα", Καρτερό και Κράσι. Ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Φιλίπ Λακότ και το σενάριο βασίζεται στο μυθιστόρημα «The Jealousy Man» του διάσημου συγγραφέα Τζον Νέσμπο, το οποίο έχει διασκευαστεί από τους Ρομπέρτο Μπεντιβένια σε επιμέλεια του υποψήφιου για Όσκαρ σεναριογράφου Ματ Τσάρμαν («H Γέφυρα των Κατασκόπων»).

killer heat

Η πλοκή της ταινίας εστιάζει σε δύο δίδυμα αδέρφια (Ρίτσαρντ Μάντεν) που βρίσκονται σε ένα ελληνικό νησί και εμπλέκονται σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Ενας ντετέκτιβ με το ψευδώνυμο «Jealousy Man» (τον υποδύεται ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ) καλείται να ερευνήσει την υπόθεση.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Killer Heat» συνεχίζονται στην Κρήτη και έχουν ήδη αποκαλυφθεί μερικά πλάνα από την πρώτη φάση των γυρισμάτων κοντά στο αεροδρόμιο της Σητείας. Η ομάδα των Unboxholics δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το πλατό που ήταν στημένο την προηγούμενη Κυριακή, 14 Μαΐου, στο λιμάνι του Νέου Ηρακλείου, όπου φαίνονται τα δεκάδες βαν και οι σκηνές που έχουν στηθεί γύρω-γύρω από το πλατό της ταινίας. Η ελληνική εταιρία παραγωγής Faliro Productions συνδράμει επίσης στα τοπικά γυρίσματα.

Οι γυρισμένες σκηνές αποτυπώνουν την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και την ομορφιά της Κρήτης, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση στην αφήγηση της ιστορίας. Οι παραγωγοί προγραμματίζουν να συνεχίσουν τα γυρίσματα μέχρι τα μέσα του Ιουνίου.