Industry

«Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι»: μπορεί να πέσει και σε σας!

στα 10

Η Village και το Flix σας προσκαλούν να δείτε πρώτοι την πολυαναμενόμενη ταινία, υποψήφια για 3 Οσκαρ. Μπείτε στην κλήρωση του Σμάιλι και διερευνήστε το μυστήριο…

«Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι»: μπορεί να πέσει και σε σας!

Βρισκόμαστε στο 1973. Ο Ψυχρός Πόλεμος συνεχίζει να δοκιμάζει την αντοχή των διεθνών σχέσεων. Οι Μυστικές Υπηρεσίες της Βρετανίας (ή αλλιώς ΜΙ6 ή «Σέρκους»), μοχθούν να μείνουν ένα βήμα μπροστά από τις ομόλογες ξένες υπηρεσίες και να κρατήσουν τη Βρετανία ασφαλή.

Ο επικεφαλής του Σέρκους, γνωστός και ως Ελεγχος (Τζον Χερτ), παίρνει προσωπικά την απόφαση να στείλει τον αφοσιωμένο επιτελή Τζιμ Πριντό (Μαρκ Στρονγκ) στην Ουγγαρία. Οταν, όμως, η αποστολή του Τζιμ θα πάρει δυσάρεστη τροπή και θα βαφτεί με αίμα, ο Ελεγχος αναγκάζεται να αποσυρθεί από το Σέρκους, μαζί με το δεξί του χέρι, τον Τζορτζ Σμάιλι (Γκάρι Ολντμαν), έναν επαγγελματία πράκτορα με οξυμένες αισθήσεις.

Τώρα ο Σμάιλι καλείται ν’ αποκαλύψει ένα Σοβιετικό πράκτορα που δρα μέσα στην έδρα της ΜΙ6. Θα τα καταφέρει; Κι επιπλέον… ο Γκάρι Ολντμαν θα πάρει το Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου;

Διεκδικήστε μια δυνατότητα να λάβετε απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα νωρίτερα από τους υπόλοιπους!

Η νέα ταινία του Τόμας Αλφρεντσον («Let the Right One In»), το πολυαναμενόμενο «Tinker Tailor Solder Spy», βασίζεται στο πολύκροτο αστυνομικό μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ και είναι υποψήφιο για τρία Οσκαρ: διασκευασμένου σεναρίου, μουσικής και Α' Ανδρικού Ρόλου για τον πάντα ανατρεπτικό Γκάρι Ολντμαν.

Η Village και το Flix προσφέρουν 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι» («Tinker Tailor Solder Spy»), που θα γίνει τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, στις 20.30, στον κινηματογράφο Απόλλων Cinemax Class (Σταδίου 19, Μετρό Πανεπιστήμιο). Στείλτε email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, γράφοντας οπωσδήποτε στο subject «Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι». Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι και την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου. Οι συμμετοχές θα κληρωθούν και οι νικητές θα ενημερωθούν το πρωί της Δευτέρας, 6 Φεβρουαρίου, με email.

Διαβάστε περισσότερα για το «Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι»: