Buzz

«Tinker, Tailor, Soldier, Spy»: δεύτερο τρέιλερ που… τα σπάει!

στα 10

Περισσότεροι ηθοποιοί, περισσότερα στοιχεία για την πλοκή, ίδια υπέροχη ατμόσφαιρα εγκεφαλικού ψυχροπολεμικού παιχνιδιού στο δεύτερο τρέιλερ του «Tinker, Tailor, Soldier, Spy» που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας.

«Tinker, Tailor, Soldier, Spy»: δεύτερο τρέιλερ που… τα σπάει!

Το θίλερ του «Ασε το Κακό να Μπει» Τόμας Αλφρεντσον, βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα μυστηρίου του Τζον Λε Καρέ, μας παρουσιάζει το δεύτερο τρέιλερ του με τον Γκάρι Ολντμαν να προκαλεί ανατριχίλες, αλλά και ματιές στους Τζον Χερτ, Τομ Χάρντι, Κόλιν Φερθ, Τόμπι Τζόουνς, Μαρκ Στρονγκ και Σίραν Χάιντς.

Στο αγωνιώδες θρίλερ του Λε Καρέ, που έγινε best seller σ’ ολόκληρο τον κόσμο, ο πράκτορας που ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο «Control» είναι νεκρός. Μια όμορφη ρωσίδα, πρόθυμη ν’ αυτομολήσει, αποκαλύπτει στον Τζορτζ Σμάιλι, τον γνωστό ήρωα του Λε Καρέ, ένα συγκλονιστικό μυστικό: ένας Ρώσος χαφιές έχει εισχωρήσει στα πιο υψηλά στρώματα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Ο Σμάιλι και οι στενοί του συνεργάτες στήνουν τις παγίδες τους για να πιάσουν τον προδότη.

Το βιβλίο του Τζον Λε Καρέ, εάν θέλετε ο Σεπτέμβριος να σας βρει προετοιμασμένους, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη, με τον τίτλο «Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι». Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, δείτε την αφίσα-γρίφο που κυκλοφόρησε πρόσφατα κι απολαύστε αυστηρό μυστήριο με κοσμοπολίτικο στυλ.