Buzz

Πάντως ο Κέβιν Σπέισι πήρε σίγουρα... κλήση για υπερβολική ταχύτητα

στα 10

Μπορεί αυτές τις μέρες να δικάζεται για σεξουαλική παρενόχληση σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και οι τροχονόμοι επαγρυπνούν!

Πάντως ο Κέβιν Σπέισι πήρε σίγουρα... κλήση για υπερβολική ταχύτητα

Αυτές τις μέρες, στο δικαστήριο του Κεντάκι, εκδικάζεται η υπόθεση του Κέβιν Σπέισι. Τη Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου, ο Σπέισι έφτασε στο κομψό θέρετρο (στην Αμερική οι κατηγορούμενοι δικάζονται εκεί όπου έχει συμβεί το αδίκημα), με τους δικηγόρους του κι απάντησε σχετικά με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ενός, τότε, 18χρονου άνδρα, το 2016, σ' ένα εστιατόριο του Κέιπ Κοντ. Η κατηγορία αποτελεί κακούργημα κι αν καταδικαστεί, ο 59χρονος Σπέισι θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον πέντε χρόνων και θα καταχωρηθεί στα αμερικανικά δημόσια αρχεία, όπως ισχύει στη χώρα, ως δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων.

Δείτε ακόμη: Το «χριστουγεννιάτικο» μήνυμα του Κέβιν Σπέισι

κέβιν σπέισι 607

Στο δικαστήριο, ο Κέβιν Σπέισι δήλωσε αθώος και η επόμενη ακροαματική διαδικασία ορίστηκε για τις 4 Μαρτίου. Ο Σπέισι κατήγγειλε, παράλληλα, τον μηνυτή του, ισχυριζόμενος ότι του είχε δηλώσει ότι ήταν 23 χρόνων κι ότι το «φλερτ» τους ήταν επιθυμητό κι από τις δυο πλευρές. Αποχώρησε από το δικαστήριο και πήρε το ιδιωτικό του αεροπλάνο για να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Ρέιγκαν της Βιρτζίνια, κοντά στη Γουόσινγκτον, ώστε από εκεί, να οδηγήσει με το αυτοκίνητό του ως τη Νέα Υόρκη.

Αλλά η ζωή έχει πικρό χιούμορ κι έτσι, λίγο αφότου ξεκίνησε τη διαδρομή του, η αστυνομία τον σταμάτησε στο δρόμο για... υπερβολική ταχύτητα! Η Αθηνά Χερνάντες, εκπρόσωπος των Αρχών των Αεροδρομίων της Πολιτείας της Γουόσινγκτον, δήλωσε το ίδιο βράδυ: «Αστυνομικός σταμάτησε τον Κέβιν Σπέισι γιατί οδηγούσε με ταχύτητα που ξεπερνούσε το επιτρεπόμενο όριο της περιοχής. Του έγινε η απαραίτητη προειδοποίηση. Υστερα συνέχισε την πορεία του, χωρίς περαιτέρω συμβάντα.» Να θυμίσουμε στον Κέβιν Σπέισι να μην βιάζεται...

Διαβάστε ακόμη: Η Τζούντι Ντεντς μιλά για τον Κέβιν Σπέισι