Buzz

Ο Κέβιν Μπέικον δέχθηκε να πάει στο χορό των τελειόφοιτων του Payson High!

στα 10

Το Γυμνάσιο του «Footloose» γκρεμίζεται στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Οι τελειόφοιτοι σκέφτηκαν τον τέλειο καλεσμένο στον αποχαιρετιστήριο χορό τους: τον Κέβιν Μπέικον. Κι εκείνος απάντησε «leeeeeeeet's daaaaaance!» Δείτε το βίντεο...

Ο Κέβιν Μπέικον δέχθηκε να πάει στο χορό των τελειόφοιτων του Payson High!

Εχουν περάσει 40 χρόνια από την πρεμιέρα της ιστορικής ταινίας των 80ς «Footloose». Κι όμως, το αγόρι που ήρθε στην τελευταία τάξη του Payson High κι έφερε επανάσταση με τα χορευτικά του παπούτσια δεν ξεχάστηκε ποτέ.

Μαθητές που δεν είχαν γεννηθεί, που δεν ανήκουν στην γενιά της ταινίας, ακόμα χορεύουν στους διαδρόμους, στις κερκίδες, στο γήπεδο του μπάσκετ. Το locker του «Ρεν ΜακΚόρμακ» είναι αφισοκολλημένο με φωτογραφίες του Κέβιν Μπέικον.

Δείτε κι αυτό: Δεν θα απαγορεύσει ποτέ κανείς στον Κέβιν Μπέικον να χορέψει!

footloose

Η απόφαση το Γυμνάσιο να κλείσει και να μεταφερθεί σε άλλη περιοχή, έφερε θλίψη και νοσταλγία στους μαθητές αλλά και στους απόφοιτους γονείς τους. Και αποφάσισαν ότι ο τελευταίος χορός πρέπει να αφήσει Ιστορία.

Από την αρχή της χρονιάς ξεκίνησαν μία καμπάνια #BacontoPayson, με βίντεο σε TikTok, Ιnstagram και Facebook, όπου με flashmobs, σκετσάκια, αναπαραστάσεις σκηνών και χορευτικά προσπαθούσαν να τραβήξουν την προσοχή του χολιγουντιανού ηθοποιού. Γιατί; Γιατί ήθελαν να τον καλέσουν να χορέψει μαζί τους στο Payson High Prom 2024!

Δέχθηκε; Δείτε το βίντεο: