Buzz

Σε 2η εγχείρηση σε δύο μέρες υποβλήθηκε ο Τζέρεμι Ρένερ

στα 10

Γείτονες περιέγραψαν το φρικαλέο ατύχημα που ίσως στοιχήσει στον ηθοποιό το πόδι του, ενώ ο ηθοποιός μόλις βγήκε από δεύτερο χειρουργείο για τραύματα στην περιοχή του θώρακα.

Σε 2η εγχείρηση σε δύο μέρες υποβλήθηκε ο Τζέρεμι Ρένερ

Update

Ο Τζέρεμι Ρένερ υποβλήθηκε σε δεύτερο χειρουργείο (μέσα σε δυο μέρες) χθες 2 Ιανουαρίου το βράδυ. Οι πληροφορίες θέλουν να αφορούσε τραύματα στην περιοχή του θώρακα, κάτι που επιβεβαιώνει ότι δεν χτύπησε βαριά μόνο το πόδι του (το πρώτο χειρουργείο ήταν στο πόδι) αλλά και τον κορμό του σώματός του, όταν ο εκσκαφέας πέρασε από πάνω του.

Η οικογένειά του έκανε την ενημέρωση, η οποία τελειώνει με τον ίδιο τρόπο: «βρίσκεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση».


Χθες το πρωί η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου: ο Τζέρεμι Ρένερ βρίσκεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, έχοντας εμπλακεί σ' ένα ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα.

Την είδηση επιβεβαίωσε κι ο ατζέντης του, χωρίς όμως να δίνει περισσότερα στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη. Το μόνο που γνωρίζαμε είναι ότι ο ηθοποιός ήταν τόσο σοβαρά που χρειάστηκε να μεταφερθεί με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Πριν λίγο όμως, κυκλοφόρησαν περισσότερες λεπτομέρειες από τους γείτονες του ηθοποιού στη Νεβάδα, που ήταν μάρτυρες του ατυχήματος.

jeremy renner

Ο ηθοποιός βγήκε χθες, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, για να καθαρίσει, με το προσωπικό του εκχιονιστικό μηχάνημα, το δρόμο από αρκετούς πόντους χιόνι. Οι γείτονες περιέγραψαν ότι η χιονοθύελλα των τελευταίων ημερών είχε αποκλείσει τα σπίτια τους κι ο Ρένερ, πιθανώς, θέλησε να ανοίξει δίοδο, έτσι ώστε να μπορέσουν να φύγουν οι καλεσμένοι που φιλοξενούσε για τις γιορτές.

Χωρίς να μπορεί κανείς να διευκρινήσει το πώς και το γιατί, ο ηθοποιός κατέβηκε από το εκχιονιστικό (ενώ άφησε τη μηχανή να τρέχει) και το μηχάνημα ξεκίνησε ακυβέρνητο και πέρασε από το πόδι και το σώμα του, προκαλώντας εκτεταμένα τραύματα και μεγάλη αιμορραγία.

Ευτυχώς ένας γείτονας του είναι γιατρός και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, δένοντας το πόδι του και σταματώντας την ακατάσχετη αιμορραγία, όσο περίμεναν την αερομεταφορά του.

Τα τραύματα του ηθοποιού, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, είναι σοβαρά - ειδικά στο πόδι του, με φήμες να θέλουν τους γιατρούς να αγωνίζονται γισ να μην το χάσει.

Η αστυνομία, που κατέφθασε στο σπίτι του ηθοποιού, κατέσχεσε το μηχάνημα και χειρίζεται την υπόθεση ως σωματική βλάβη εξ αμελείας (τα μηχανήματα αυτά οφείλουν να έχουν ασφάλειες που μπλοκάρουν τέτοιου είδους ατυχήματα και η αστυνομία ερευνά ποιος ευθύνεται για το λάθος).