Buzz

Why so black and white? Νέες φωτογραφίες του Τζάρεντ Λέτο ως Τζόκερ από το «Justice League: The Snyder Cut»

στα 10

Ο Ζακ Σνάιντερ αναβιώνει τον Τζόκερ του Τζάρεντ Λέτο στην ταινία «Justice League: The Snyder Cut» με μια ασπρόμαυρη φωτογράφιση.

Why so black and white? Νέες φωτογραφίες του Τζάρεντ Λέτο ως Τζόκερ από το «Justice League: The Snyder Cut»

Εχει μείνει κάτι λίγο παραπάνω από ένας μήνας μέχρι το «Justice League: The Snyder Cut» κάνει την πρεμιέρα του στο HBO Max ως μια τετράωρη ταινία κι ο σκηνοθέτης της Ζακ Σνάιντερ δημοσιεύει μερικές νέες ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τον Τζάρεντ Λέτο στον ρόλο του Τζόκερ.

Μάλιστα λίγο καιρό πριν ο Σνάιντερ είχε δώσει μια πρώτη μικρή γεύση από τον Τζόκερ του Λέτο γράφοντας στο twitter του «έχεις δημιουργήσει έναν υπέροχο χαρακτήρα.»

Διαβάστε ακόμα: Ποιος γελάει καλύτερα τώρα; Ο Τζάρεντ Λέτο ξανά ως Τζόκερ στο «Justice League: The Snyder Cut»

Τον Οκτώβριο ο Σνάιντερ είχε ανακοινώσει πως ο Λέτο θα ξαναπαίξει τον Τζόκερ του στην ταινία «Justice League: The Snyder Cut» μετά και το κόψιμό του από το «Αρπακτικά Πτηνά και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χαρλεϊ Κουιν» και από την «Ομάδας Αυτοκτονίας 2». Μπορεί αυτό να εκπλήσσει κάποιους αλλά τόσο η «Ομαδα Αυτοκτονίας» όσο και το «Justice League» είναι μέρος του Snyderverse, η DCEU εκδοχή του Σνάιντερ, όπως ανεπίσημα είχε ονομαστεί (μην ξεχνάμε πως και Batman του Μπεν Αφλεκ είχε μια εμφάνιση στην ταινία του Αγιερ).

Από ό,τι φαίνεται η Warner δίνει στον Σνάιντερ για την ταινία του ό,τι της ζητήσει ως αποχαιρετιστήριο δώρο στο σύμπαν του, μια και το στούντιο και η DC έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό να το αφήσουν πίσω τους.

Δείτε της φωτογραφίες παρακάτω. Η ταινία «Justice League: The Snyder Cut» θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 18 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμα: O Ζακ Σνάιντερ πιστεύει πως το «Justice League: The Snyder Cut» θα είναι ακατάλληλο

joker snyder 607

joker snyder 607