Buzz

Τελικά το «Justice League: The Snyder Cut» θα είναι ταινία κι όχι μίνι σειρά

στα 10

Τουλάχιστον αυτό δηλώνει ο ίδιος ο Ζακ Σνάιντερ.

Τελικά το «Justice League: The Snyder Cut» θα είναι ταινία κι όχι μίνι σειρά

Τελικά η ταινία του Ζακ Σνάιντερ «Justice League» πήγε από ταινία σε μίνι σειρά και τώρα πάλι σε μια 4ώρη ταινία. Αυτό φαίνεται να επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης για το αναμενόμενο «Justice League: The Snyder Cut», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να βγει στο HBO Max κάποια στιγμή φέτος ως μια μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων, όταν ρωτήθηκε στο twitter από φανς εάν τελικά πρόκειται για ταινία ή σειρά.

Διαβάστε ακόμα: Ο χαρακτήρας του Ρέι Φίσερ, Cyborg, διαγράφηκε από το DCEU

Αν και κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Warner, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σνάιντερ έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο πρότζεκτ ως ταινία. Μάλιστα σε μια πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως «η ταινία είναι τρελή και επική μαζί και θα πιθανότατα να πάρει R-rating – το πιστεύω πραγματικά πως το πάρει. Δεν έχουμε ακούσει ακόμα τίποτα από το MPAA (την υπηρεσία που κρίνει τον βαθμό καταλληλότητας των ταινιών στην Αμερική) αλλά έχω ένα τέτοιο προαίσθημα.»

Ο Σνάιντερ είναι φανατικός υποστηρικτής στο να κυκλοφορήσει η ταινία αυτή και στις αίθουσες έχοντας πει πως «είμαι μεγάλος φαν και υποστηρικτής της κινηματογραφικής εμπειρίας και ήδη συζητάμε για να κυκλοφορήσει το “Justice League” ταυτόχρονα και στις αίθουσες με το HBO Max», κάτι που τότε το στούντιο είχε αποφύγει να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση. Βέβαια τώρα που έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τουλάχιστον από τον ίδιο, ίσως το «Justice League: The Snyder Cut» μπει κι αυτό στην λίστα με τις ταινίες της Warner οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους ταυτόχρονα στις αίθουσες και στο HBO Max. Αναμένουμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα: Ποιος γελάει καλύτερα τώρα; Ο Τζάρεντ Λέτο ξανά ως Τζόκερ στο «Justice League: The Snyder Cut»

justice league 607