Buzz

Ο χαρακτήρας του Ρέι Φίσερ, Cyborg, διαγράφηκε από το DCEU

στα 10

Μετά τις κατηγορίες του ηθοποιού για κακομεταχείριση στα γυρίσματα του «Justice League» και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ίδιου και της Warner, το στούντιο αποφάσισε να διαγράψει τον χαρακτήρα του τελείως από μελλοντικές ταινίες.

Ο χαρακτήρας του Ρέι Φίσερ, Cyborg, διαγράφηκε από το DCEU

Ο πόλεμος που έχει κηρύξει ο Ρέι Φίσερ προς την Warner Bros. δεν φαίνεται να σταματά σύντομα. Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε ερμηνεύσει τον Cyborg στην ταινία «Justice League», κατηγορεί, εδώ και αρκετό καιρό, τον σκηνοθέτη Τζος Γουίντον για κακομεταχείριση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει εσωτερική έρευνα από το στούντιο.

To στούντιο μάλιστα εξέδωσε ένα δελτίο τύπου στο οποίο ανέφερε, ανάμεσα σε άλλα, πως ο Φίσερ δεν συνεργάστηκε με τις έρευνες γύρω από τις κατηγορίες του και φαίνεται πως «ψεύδεται». Αυτό φυσικά έκανε τον Φίσερ να συνεχίσει ακάθεκτος τον αγώνα του για δικαίωση ενώ μάλιστα πρόσφατα είχε δηλώσει πως δεν θα ξαναδουλέψει ποτέ με τη Warner όσο ο Γουόλτερ Χαμάντα είναι επικεφαλής του DCEU.

Διαβάστε ακόμα: Το «Wonder Woman 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner

Σύμφωνα με το The Wrap φαίνεται πως η ευχή του Φίσερ θα γίνει πραγματικότητα. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ο Χαμάντα παραμένει επικεφαλής του DCEU τουλάχιστον ως το 2023, ενώ ο ήρωάς του, ο Cyborg, ο οποίος θα έκανε μια cameo εμφάνιση στην επερχόμενη ταινία «The Flash», με πρωταγωνιστή των Εζρα Μίλερ, διαγράφηκε τελείως από το σενάριο και όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά στο DCEU, με το στούντιο να μην έχει βλέψεις για κάποιο recast.

Η τελευταία του εμφάνιση θα είναι στη μίνι σειρά «Justice League: The Snyder Cut» που θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2021 στο HBO Max. Αλλά οι φανς του χαρακτήρα ίσως βρουν ανακούφιση στο ότι ο Cyborg θα συνεχίσει να εμφανίζεται στην σειρά «Doom Patrol».