Buzz

Ο Τζέιμς Γκαν έχει το πράσινο φως να σκοτώσει όποιον θέλει στην «Ομάδα Αυτοκτονίας 2»

στα 10

Μπορεί η ταινία να έχει ένα εξαιρετικό καστ, αλλά, όπως είπε ο Γκαν στο Empire, καλύτερα να μην περιμένουμε να ζήσουν όλοι μέχρι το τέλος της.

Ο Τζέιμς Γκαν έχει το πράσινο φως να σκοτώσει όποιον θέλει στην «Ομάδα Αυτοκτονίας 2»

Ισως μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2021 είναι η «Ομάδα Αυτοκτονίας 2». Κι αυτό όχι μόνο επειδή θα δούμε τον Τζέιμς Γκαν στην πρώτη του σκηνοθετική προσπάθεια στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, αλλά κι επειδή η ταινία έχει ένα εξαιρετικό καστ.

Οι Μάργκο Ρόμπι, Τζέι Κόρτνεϊ, Βαϊόλα Ντέιβις και Τζόελ Κίναμαν επιστρέφουν στους ρόλους των Χάρλεϊ Κουιν, Captain Boomerang, Αμάντα Γουόλερ και Ρικ Φλαγκ αντίστοιχα, ενώ ο Ιντρις Ελμπα έχει αντικαταστήσει τον Γουιλ Σμιθ στον ρόλο του Deadshot. Από το καινούργιο καστ, ο Τζον Σένα θα παίξει τον ρόλο του Peacemakerm, o Ντέιβιντ Νταστμάλκιαν τον ρόλο του Polka-Dot Man, ο Ντάνιελ Μέλκιορ τον Ratcatcher, o Στιβ Αγκί θα δανείσει την φωνή του στον King Shark, ο Σον Γκαν τον Weasel, ο Νέιθαν Φίλιον τον T.D.K και ο Τάικα Γουατίτι θα συμμετάσχει με έναν ρόλο που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός.

Διαβάστε ακόμα: Ποιος γελάει καλύτερα τώρα; Ο Τζάρεντ Λέτο ξανά ως Τζόκερ στο «Justice League: The Snyder Cut»

suicide squad 2 607

suicide squad 2 607

Αλλά μην περιμένετε να δείτε όλους αυτούς να φτάνουν μέχρι το τέλος της ταινίας. To περιοδικό Empire αφιερώνει το τεύχος του Δεκεμβρίου στην «Ομαδα Αυτοκτονίας 2» και, χαζεύοντας διάφορες φωτογραφίες που έχει από αυτήν, μπορείτε να διαβάσετε μια συνέντευξη του Γκαν, ο οποίος αναφέρει πως η Warner και η DC του έδωσαν το πράσινο φως να σκοτώσει όποιον χαρακτήρα θέλει στην ταινία του.

«Νομίζω πως γνωρίζετε, από την αρχή κιόλας, πως όλοι οι Φύλακες [του Γαλαξία] είναι καλοί – εκτός από την Nebula η οποία ξεχωρίζει. Αλλά στην ‘Ομάδα Αυτοκτονίας’ κάποιοι χαρακτήρες γίνονται καλοί και κάποιοι απλώς αρκετά κακοί. Δεν μπλέκονται σε μάχες όπου λένε πως θα σκοτώσουν ο ένας τον άλλον, αλλά μπλέκονται σε μάχες και σκοτώνουν ο ένας τον άλλον. Πραγματικά δεν ξέρεις ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Η DC μου έδωσε πλήρη ελευθερία να σκοτώσω οποιονδήποτε – και εννοώ οποιονδήποτε.»

Μπορεί ο Γκαν να έχει την ελευθερία, όπως λέει, να σκοτώσει όποιον χαρακτήρα επιθυμεί στην ταινία αλλά δεν νομίζουμε να σκοτώσει τους πάντες ή κάποιους σημαντικούς παίχτες του DCEU, όπως την Χάρλεϊ Κουιν. Και όπως δήλωσε είναι και φαν της πρώτης ταινίας του Ντέιβιντ Αγιερ. «Ο Ντέιβιντ Αγιερ είχε προβλήματα με την ταινία του. Ξέρω πως δεν βγήκε όπως ήθελε ο Ντέιβιντ να βγει. Αλλά έκανε ένα πράγμα πολύ, πολύ καλά και αυτό ήταν να δουλέψει με αυτούς τους εξαιρετικούς ηθοποιούς και να αναπτύξει τους χαρακτήρες τους με ένα τρόπο βαθύ και ατρόμητο. Αξίζουν έπαινοι στον Ντέιβιντ για αυτό, και είναι κάτι που δίνει πόντους στην ταινία του.»

Ας αρχίσουμε να ποντάρουμε από τώρα λοιπόν για το ποιοι χαρακτήρες θα γλυτώσουν και ποιοι όχι μέχρι να βγει η ταινία στις αίθουσες στις 6 Αυγούστου 2021.

Διαβάστε ακόμα: Η χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από φαντασμαγορική

suicide squad 2 607