Buzz

Το νέο awesome mixtape του «Guardians of the Galaxy» ακούγεται στο repeat

στα 10

O Τζέιμς Γκαν παρουσιάζει ένα ακόμα awesome mixtape από τις ταινίες της σειράς «Guardians of the Galaxy», το καλύτερο δώρο για αυτές τις μέρες της καραντίνας.

Το νέο awesome mixtape του «Guardians of the Galaxy» ακούγεται στο repeat

Σε ένα πράγμα που μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι είναι πως η σειρά ταινιών της Marvel «Guardians of the Galaxy» έχει ένα εκπληκτικό soundtrack με τραγούδια από τις δεκαετίες του ’60 και του ’70. Ακόμα και αν μέσα σε αυτές τις τρεις ταινίες ακούγονταν τραγούδια τα οποία θέλαμε απλά να βάζουμε στο repeat, κάποια αναγκαστικά έμειναν εκτός.

Για αυτόν τον λόγο, ο σκηνοθέτης των ταινιών Τζέιμς Γκαν μας χαρίζει ένα ακόμα awesome mixtape με 64 τραγούδια εμπνευσμένα από τις επιλογές της μητέρας του ίδιου του Star Lord, της Μέρεντιθ Κουίλ.

Η λίστα, η οποία ανέβηκε στο Spotify, περιέχει τραγούδια όπως «Mama Told Me (Not to Come)» των Three Dog Night, «For Once in My Life» του Steve Wonder, «You Make Me Feel Like Dancing» του Leo Sayer, «She’s Gone» των Hall & Oates, «Magic» των Pilot, «Suffragette City» του David Bowie, «Livin’ Thing» των Electric Light Orchestra, «Somebody to Love» των Queen και πολλά άλλα.

Διαβάστε ακόμα: Δυνάμωσέ το! Αυτό είναι το mixtape για το «Guardians of the Galaxy Vol. 2»

Πατήστε play και απλά αφήστε να παίζει στο repeat.