Buzz

«Isle of Dogs»: το πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Γουές Αντερσον είναι εδώ και εμείς κουνάμε την ουρά μας από χαρά!

στα 10

Ποιος ανυπομονεί να δει την νέα stop motion animation ταινία του Γουές Αντερσον; Γουφ!

«Isle of Dogs»: το πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Γουές Αντερσον είναι εδώ και εμείς κουνάμε την ουρά μας από χαρά!

To «Isle of Dogs», η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Γουές Αντερσον, είναι stop motion animation, στο ύφος του «Fantastic Mr. Fox» και, κατά τα δικά του λεγόμενα, είναι επηρεασμένη από το σύμπαν του Χαγιάο Μιγιαζάκι και της δουλειάς του Studio Ghibly που τόσο θαυμάζει.

Διόλου τυχαία, το φιλμ εκτυλίσσεται στην Ιαπωνία και ακολουθεί την οδύσσεια ενός αγοριού που αναζητά το σκύλο του. Και καθώς ο «Απίθανος Κύριος Φοξ» ήταν μια από τις ωραιότερες ταινίες του Αντερσον, η ιδέα να ξαναβουτήξει στα λημέρια του animation και μάλιστα με ήρωες από το ζωικό βασίλειο και συγκεκριμένα μια σκυλοπαρέα, μάς γεμίζει ενθουσιασμό.

Διαβάστε περισσότερα: O Γουές Αντερσον παρουσιάζει αυτοπροσώπως τη νέα του ταινία με τίτλο «Isle of Dogs»

Isle of Dogs 607

Πόσω μάλλον όταν, όπως φαίνεται, ο σκηνοθέτης μαζεύει για άλλη μια φορά γύρω του τούς σταθερούς, «δικούς του» ηθοποιούς, που δανείζουν τις φωνές τους στους τετράποδους ήρωες της ταινίας: Μπιλ Μάρεϊ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Φ. Μάρεϊ Εϊμπραχαμ, Τίλντα Σουίντον, Μπομπ Μπάλαμπαν, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Εντουαρντ Νόρτον, Μπράιαν Κράνστον, Λιεβ Σράιμπερ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Γιόκο Ονο (!), Γκρέτα Γκέργουικ.

Με το «Fantastic Mr. Fox» ο Αντερσον είχε κερδίσει και οσκαρική υποψηφιότητα στην κατηγορία του animation. Και με το πρώτο trailer, που μόλις κυκλοφόρησε, είμαστε σίγουροι ότι θα βρεθεί ξανά στην οσκαρική κούρσα.

Απολαύστε το:

.

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Isle of Dogs concept art 607