Buzz

Πίσω στη δουλειά. Το νέο τρέιλερ του «Incredibles 2» είναι εδώ

στα 10

Επιτέλους, αυτό που περιμέναμε. Νέο τρέιλερ από την πολυαναμενόμενη ταινία της Pixar με νέες σκηνές, περισσότερη δράση και, φυσικά, Εντνα Μοντ.

Πίσω στη δουλειά. Το νέο τρέιλερ του «Incredibles 2» είναι εδώ

Update 12/5: Δείτε στο τέλος του κειμένου το πιο πρόσφατο τρέιλερ

Update 13/4: Δείτε το νέο απίθανο τρέιλερ στο τέλος του κειμένου!

Πέρασαν 14 χρόνια από τότε που οι «Απίθανοι» έκαναν την εμφάνισή τους στις αίθουσες και κατάφεραν να γίνουν μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες της Pixar. Και η συνέχεια που όλοι ζητούσαν όλα αυτά τα χρόνια είναι μόλις λίγους μήνες μακριά μας, και από ότι φαίνεται άξιζε όλη αυτή η αναμονή μέχρι τη δεύτερη ταινία.

Διαβάστε ακόμα: «Yeah baby!»: Teaser για το «The Incredibles 2»

incredibles 2

incredibles 2

incredibles 2 607

Το νέο τρέιλερ των «Απίθανων 2» κυκλοφόρησε χτες το βράδυ και προβλήθηκε κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, με την Elastigirl να βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης και με τον Mr. Incredible να αναγκάζεται να μείνει σπίτι για να μεγαλώσει τα παιδιά και να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Και, φυσικά, το χάος δεν αργεί να προκύψει.

Οι Κρεγκ Τ. Νέλσον, Χόλι Χάντερ, Σάρα Βόουλερ και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον επιστρέφουν για να δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες της ταινίας, αλλά και με τον Μπραντ Μπερντ στο ρόλο της, καλτ πλέον μορφής, σχεδιάστριας μόδας Εντνα Μοντ, η οποία κάνει και ένα μικρό, αλλά ουσιαστικό, πέρασμα στο τρέιλερ λέγοντας πως «όταν γίνεται σωστά, το να μεγαλώνει κάποιος παιδιά είναι μια ηρωική πράξη. Οταν γίνεται σωστά».

Οι «Απίθανοι 2» έρχονται στις αίθουσες αυτό το καλοκαίρι, αλλά για την ώρα απολαύστε το νέο τρέιλερ παρακάτω.


Update 13/4: Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ


Update 12/5: Ο Τζακ Τζακ κλέβει την παράσταση στο νέο τρέιλερ


Incredibles 2 607

Περισσότερη Disney:

incredibles 2 poster 607