Buzz

D23 2017: To «Incredibles 2» έρχεται στις αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι

στα 10

Και ναι, η Εντνα Μοντ επιστρέφει.

D23 2017: To «Incredibles 2» έρχεται στις αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι

Ισως η πιο αγαπημένη ταινία της Pixar, το «Incredibles», ετοιμάζεται να αποκτήσει την συνέχεια που όλοι ζητούσαν. Στο D23 Expo της Disney, ανάμεσα στις ανακοινώσεις για το «Toy Story 4» και στη ατιτλοφόρητη νέα ταινία της Pixar, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και μερικές σκηνές από το νέο «Incredibles 2».

Τις σκηνές αυτές προλόγισε ο σκηνοθέτης της ταινίας Μπραντ Μπέρντ ο οποίος είπε πως και η ταινία αυτή θα μιλά για μια οικογένεια, μια οικογένεια που τυχαίνει να έχει και υπερδυνάμεις. Μίλησε επίσης και πως οι νέες τεχνολογίες βοήθησαν στο να κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα από την ταινία του 2004 και ότι το animation έχει βελτιωθεί αισθητά.

Διαβάστε ακόμα: D23 2017: Η Pixar ετοιμάζει καινούργια ταινία

incredibles 2

Οσο αφορά το σενάριο, η οικογένεια θα έρθει αντιμέτωπη με νέους κακούς αλλά και θα γνωρίσει και νέους συμμάχους, ενώ αυτή την φορά η ιστορία θα επικεντρώνεται περισσότερο στην Elastigirl, την γυναίκα του Mr. Incredible, ο οποίος αναγκάζεται να μείνει σπίτι εκτός δράσης, για λόγους που δεν ήθελε να αποκαλύψει. Εκεί θα ανακαλύψει πως το μωρό τους, ο Τζακ Τζακ, έχει υπερδυνάμεις κάτι που μέχρι και το τέλος της πρώτης ταινίας δεν γνώριζαν.

Ακόμα ο Μπερντ ανακοίνωσε πως η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας, αλλά και των στολών των Απίθανων, η Εντνα Μοντ, επιστρέφει και θα έχει αρκετά μεγαλύτερο ρόλο αυτή την φορά. Παράλληλα με την ανακοίνωση, προβλήθηκε και ένα άκρως απολαυστικό mockumentary με δηλώσεις από διάσημους σχεδιαστές της μόδας και μοντέλα για την Εντνα και την δουλειά της, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Οι Κρεγκ Τ. Νέλσον, Χόλι Χάντερ, Σάρα Βόουλερ και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον επιστρέφουν για να δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες της ταινίας.

Για όλα αυτά, και για πολλά άλλα, μας κάνουν να ανυπομονούμε για την επιστροφή της πολυαγαπημένης οικογένειας υπερηρώων. Το «Incredibles 2» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 15 Ιουνίου 2018, αντικαθιστώντας το «Toy Story 4», που μεταφέρθηκε για το 2019 μετά από κάποια προβλήματα στην παραγωγή.


Περισσότερη Disney: