Buzz

All hail the queen! H Beyonce είναι η πρώτη επιλογή της Disney για τον ρόλο της Νάλα στο «Lion King»

στα 10

H νέα κινηματογραφική μεταφορά του «Lion King» στην μεγάλη οθόνη αρχίζει να δείχνει ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα.

All hail the queen! H Beyonce είναι η πρώτη επιλογή της Disney για τον ρόλο της Νάλα στο «Lion King»

Μπορεί ο σκηνοθέτης Τζον Φαβρό να βρήκε τον Σίμπα του στο πρόσωπο του Ντάνι Γκλόβερ, για την επικείμενη μεταφορά του «Lion King» στην μεγάλη οθόνη, αλλά όπως είθισται κάθε βασιλιάς χρειάζεται και την βασίλισσά του.

Έτσι, φήμες εκ των έσω της παραγωγής θέλουν την Beyonce να είναι η πρώτη επιλογή του Φαβρό για την φωνή της Νάλα και μάλιστα ήδη η Disney βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις μαζί της. Αν και η Beyonce δεν έχει αποφασίσει και υπογράψει τίποτε ακόμη λόγω του ότι είναι έγκυος με δίδυμα, ο Φαβρό την θέλει απεγνωσμένα για τον συγκεκριμένο ρόλο που είναι διατεθειμένος να προσαρμόσει τα γυρίσματα της ταινίας γύρω από το πρόγραμμά της.

Διαβάστε ακόμα: Τελικά, μάς αρέσει η Εμιλι Μπλαντ ως καινούρια «Μέρι Πόπινς»;

nala simba

Η Disney από ότι φαίνεται ανυπομονεί να ξεκινήσει την παραγωγή, με τον Μάιο να είναι ο μήνας έναρξης των γυρισμάτων. Η συγκεκριμένη μεταφορά θα είναι εξ ολοκλήρου σε CGI, με το πρώτο πείραμα της Disney με την συγκεκριμένη τεχνολογία, στην ταινία «Jungle Book», να έχει αποδειχθεί τεράστια επιτυχία κερδίζοντας τους φέτος και το Όσκαρ για τα καλύτερα εφέ.

Να θυμίσουμε ότι η ταινία κινουμένων σχεδίων «Lion King» όταν κυκλοφόρησε το 1994, υπήρξε τεράστια επιτυχία, κερδίζοντας πάνω από 968 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Τζεφ Νέιθασον, και ο Τζέιμς Έρλ Τζόουνς θα επιστρέψει για να δανείσει την φωνή του στον Μουφάσα. Η ταινία, η οποία θα περιέχει και τα κλασσικά τραγούδια «Circle of Life», «Hakuna Matata» και το «I Just Can’t Wait to Be King», θα κυκλοφορήσει το 2019 στους κινηματογράφους.

Περισσότερη Disney: