Buzz

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη «Μέρι Πόπινς» είναι «Supercalifragilistic...»

στα 10

Οι πρώτες φωτογραφίες της πολυαγαπημένης σούπερ-νταντάς του κόσμου μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο για την κινηματογραφική της επιστροφή.

Flix Team
Οι πρώτες φωτογραφίες από τη «Μέρι Πόπινς» είναι «Supercalifragilistic...»

Η Disney δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να μας κάνει να φωνάξουμε «Supercalifragilisticexpialidocious» για την νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την πιο αγαπημένη Βρετανίδα νταντά όλων των εποχών, τη Μέρι Πόπινς. Ηδη το καστ για τη συνέχεια της «Mary Poppins» του Ρομπ Μάρσαλ ακούγεται πολύ ενδιαφέρον με την Εμιλι Μπλαντ να πρωταγωνιστεί στο ρόλο-πρόκληση και μαζί τον Κόλιν Φερθ, την Αντζελα Λάνσμπουρι, αλλά και τους Τζούλι Αντριους και Ντικ Βαν Ντάικ nα κάνουν κι αυτοί ένα πέρασμα σε μια ταινία που, με αυξανόμενη ανυπομονησία, περιμένουμε στις 25 Δεκεμβρίου 2018.

Διαβάστε ακόμα: Τελικά, μάς αρέσει η Εμιλι Μπλαντ ως καινούρια «Μέρι Πόπινς»;

Η δράση της νέας ταινίας, που λέγεται «Mary Poppins Returns», εξελίσσεται στο Λονδίνο του κραχ του ’30 και παραμένει πιστή στα βιβλία της Π.Λ. Τράβερς, καθώς η αγαπημένη νταντά των παιδιών, Μέρι Πόπινς συνεχίζει τις περιπέτειές της με την οικογένεια Μπανκς. Η Τζέιν κι ο Μάικλ έχουν πια μεγαλώσει (ο Μάικλ έχει ήδη τρία παιδιά) και δέχονται επίσκεψη από τη Μέρι Πόπινς, αμέσως μετά από μια μεγάλη προσωπική τους απώλεια. Με τις μαγικές της ικανότητες, η Μέρι Πόπινς θα βοηθήσει την οικογένεια να ξαναβρεί τη χαρά και το κέφι που λείπει από τη ζωή της. Μετά τις πρώτες φωτογραφίες της Εμιλι Μπλαντ ως Μέρι Πόπινς, τo Entertainment Weekly βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας και έδωσε στην δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες με την Μπλαντ αλλά και το υπόλοιπο καστ εν δράση. Απολαύστε τις παρακάτω.

mary poppins

mary poppins

mary poppins

mary poppins

mary poppins

mary poppins

mary poppins

mary poppins

Διαβάστε ακόμη:

mary poppins cover

Δείτε παρακάτω τη «Μέρι Πόπινς» της Εμιλι Μπλαντ να... κινείται για πρώτη φορά, σ' ένα μικρό, αποκαλυπτικό, χαριτωμένο motion poster.

Tags: mary poppins