Buzz

Η Disney ετοιμάζει ταινία για την αδελφή που η Χιονάτη δε γνώριζε ότι είχε

στα 10

Eχετε ακούσει για την Κόκκινο Ρόδο; Ετοιμαστείτε να τη γνωρίσετε. Είναι η αδελφή της... Χιονάτης!

Η Disney ετοιμάζει ταινία για την αδελφή που η Χιονάτη δε γνώριζε ότι είχε

Μια φορά κι έναν καιρό λοιπόν, η Χιονάτη είχε μία αδελφή, που την έλεγαν Κόκκινο Ρόδο (Red Rose). Δεν το ξέρατε; Δεν έχετε άδικο. Γιατί δεν πρόκειται για τη Χιονάτη που γνωρίζουμε κι αγαπάμε - αυτή με τους 7 Νάνους, την Κακιά Βασίλισσα και το δηλητηριασμένο μήλο που την έριξε σε βαθύ ύπνο, αλλά για μια άλλη Χιονάτη σε παραμύθι των Αδελφών Γκριμ.

Σε αυτό το παραμύθι λοιπόν η Red Rose και η Snow White είναι αδελφές και υπάρχει μία εντελώς διαφορετική ιστορία να ειπωθεί. Μία ιστορία που περιλαμβάνει έναν σατανικό νάνο, μία αρκούδα που μεταμορφώνεται σε πρίγκηπα και πρωταγωνίστρια δεν είναι η Χιονάτη, ούτε εκείνη είναι η ομορφότερη όλων.

Snow White 607 1

Snow White 607 2

Η Disney όμως είχε μια ιδέα: αν ενώναμε τις δύο ιστορίες σε μία; Αν συστήσουμε την «Red Rose» ως αδελφή της υπάρχουσας Χιονάτης και γυρίσουμε μία ταινία με αυτή πρωταγωνίστρια;

Στο σενάριο που γράφτηκε λοιπόν, σύμφωνα με το «Hollywood Reporter», όταν η Χιονάτη δηλητηριάζεται από την Κακιά Μάγισσα, η αδελφή της αναλαμβάνει να τη σώσει και να σπάσει την κατάρα. Εκείνη είναι η ηρωίδα. Κανένας πρίγκηπας.

Δύο αδελφές, η αγάπη τους, ο πρίγκηπας που φεύγει από την εξίσωση. Μέχρι να πει κανείς... «Frozen», ξεπηδάνε ακόμα περισσότεροι κλώνοι...

Ελάτε να μετρήσουμε Χιονάτες: