Buzz

«Mirror Mirror»: νέο, slapstick τρέιλερ για τη Χιονάτη του Τάρσεμ Σινγκ

στα 10

Slapstick κωμωδία με εικαστική φαντασμαγορία και μικρά τριπάκια παραλογισμού: αυτό φαίνεται ότι θα είναι το «Mirror Mirror» από το νέο, δεύτερο τρέιλερ του.

«Mirror Mirror»: νέο, slapstick τρέιλερ για τη Χιονάτη του Τάρσεμ Σινγκ

Η κακιά μητριά θέλει να κάνει δικό της τον κυνηγό και γι’ αυτό τον μεταμορφώνει σε… πιστό σκυλάκι! Η Χιονάτη βρίσκει στους νάνους τους ιδανικούς συγκάτοικους που της κάνουν και επιτυχημένο cross gender styling. Ο Νέιθαν Λέιν τιμωρείται και γίνεται κατσαρίδα. Ολα τα χρώματα της πλάσης, σκηνικά σαν παραμυθένιες τούρτες, συστατικά ρομαντικής κομεντί και ταυτόχρονα φαρσοκωμωδίας.

Ετσι μοιάζει, από το δεύτερο τρέιλερ της (δείτε το παρακάτω βίντεο), ότι θα είναι η Χιονάτη του Τάρσεμ Σινγκ, το «Mirror Mirror» που θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 16 Μαρτίου και στην Ελλάδα ένα μήνα αργότερα.

Το σίγουρο είναι ότι παρά τον «πόλεμο της Χιονάτης» που επικράτησε φέτος στο Χόλιγουντ, όσο σκοτεινή, ατμοσφαιρική και αιμοδιψής μοιάζει η «Χιονάτη και ο Κυνηγός», με την Κρίστεν Στιούαρτ και τη Σαρλίζ Θερόν, τόσο διασκεδαστική, κοριτσίστικη και χαρούμενη μοιάζει η Χιονάτη στο «Mirror Mirror».

Διαβάστε περισσότερα για το «Mirror Mirror» εδώ και δείτε τους συντελεστές να περιγράφουν την ταινία εδώ.