Buzz

Το λευκό που ξεχωρίζει! Τρέιλερ και αφίσες για το «Snow White and the Huntsman».

στα 10

Η χιονάτη Κρίστεν Στιούαρτ φοράει πανοπλία, κρατάει ξίφος και λερώνει την λευκή ομορφιά της, κυνηγημένη από την κακιά βασίλισσα Σαρλίζ Θερόν στο πρώτο τρέιλερ για το «Snow White and the Huntsman»

Το λευκό που ξεχωρίζει! Τρέιλερ και αφίσες για το «Snow White and the Huntsman».

Δεν μπορείς να αρνηθείς ότι είναι θεαματικό, αλλά την ίδια στιγμή, το φιλμ του Ρούπερτ Σάντερς μοιάζει να στέκεται άβολα ανάμεσα στις κοριτσίστικες ρίζες του παραμυθιού και στην περιπέτεια για fanboys που θέλει να είναι το φιλμ.

Η Σαρλίζ Θερόν είναι υπέροχα όμορφη και περισσότερο τρομακτική απ όσο θα περίμενες στον ρόλο της κακιάς βασίλισσας, αλλά η ατάκα «Mirror Mirror on the wall» δεν είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενες να ακούσεις σε μια ενήλικη, ταινία. Οσο για τον Κρις Χέμσγουορθ, απ το τσεκούρι του «Θορ» ως το τσεκούρι του κυνηγού, η απόσταση δεν είναι στ' αλήθεια πολύ μεγάλη.

Το θέαμα της Κρίστεν Στιούαρτ από την άλλη να τρέχει κυνηγημένη στα δάση, φέρνει στο μυαλό την υγρασία και το σκοτάδι της πόλης του Φορκς εκεί που μέχρι πρόσφατα ζούσε τον ερωτά της για τον Εντουαρτ. Οσο για τον τρόμο στα μάτια της; Αυτός μοιάζει να πηγάζει από την αγωνία του αν το όνομά της είναι ικανό να φέρει το κοινό σε μια ταινία που δεν είναι το«Twillight».

Το όλο πράγμα μοιάζει θεαματικό και γεμάτο εντυπωσιακά εφέ, (πιθανότατα για να εξισορροπήσει την απουσία ενός αξιοπρεπους σεναρίου) όμως όπως απέδειξαν και οι «Αθάνατοι», κανείς δεν φτιάχνει πιο θεαματικές εικόνες από τον Τάρσεμ Σινγκ ο οποίος ετοιμάζει την δική του αντίπαλη εκδοχή της Χιονάτης με το «Mirror Mirror».

Ας νικήσει ο... εντυπωσιακότερος!

Διαβάστε περισσότερα: