Buzz

Η Χιονάτη και οι Επτά Καρατέκα

στα 10

Οταν, αυτόν τον καιρό, ένας κανονικός άνθρωπος μιλάει για πόλεμο μπορεί να εννοεί διάφορα πράγματα. Οταν η συζήτηση γίνεται στο Χόλιγουντ, πόλεμος είναι μόνο αυτός της Χιονάτης!

Η Χιονάτη και οι Επτά Καρατέκα

Από τη μία έχουμε τη Χιονάτη του Τάρσεμ Σινγκ, το «The Brother's Grimm: Snow White», με τη Λίλι Κόλινς στον πρωταγωνιστικό ρόλο – θα τη συγκρατήσετε στο «Abduction» και στο «Priest» - την Τζούλια Ρόμπερτς ως κακιά μητριά, τον Νέιθαν Λέιν ως καλό υπηρέτη και τον Αρμι Χάμερ, τον «δίδυμο» του «Social Network», ως πρίγκηπα.

Από την άλλη έχουμε το «Snow White and the Huntsman», τη Χιονάτη που ενσαρκώνει η Κρίστεν Στιούαρτ, με τη Σαρλίζ Θερόν ως κακιά μητριά, και τον Κρις Χέμσγουερθ, τον «Θορ», ως κυνηγό.

Μετακινεί η μία ταινία την ημερομηνία εξόδου της για να ξεχωρίσει, τη μετακινεί και η άλλη για να την πλησιάσει. Ποια ταινία θα τελειώσει πρώτη; Ποια πρωταγωνίστρια θα κερδίσει τον έρωτα του καθρέφτη και του πρίγκηπα; Ποια Χιονάτη θα κάνει τα εισιτήρια να πολλαπλασιαστούν σαν από μαγικό φίλτρο;

Και, ξαφνικά, εμφανίζεται η Χιονάτη Νούμερο 3, από στούντιο έμπειρο στο κλασικό παραμύθι, την Disney. Μόνο που η ιστορία δεν ακολουθεί τον παραδοσιακό μύθο. Εκεί όπου το «The Brother's Grimm: Snow White» συμπεριλαμβάνει τους επτά νάνους ως πιο οικογενειακή και feel good και το «Snow White and the Huntsman» μεταμορφώνει τη Χιονάτη της Κρίστεν Στιούαρτ σε αγρίμι, σε ύφος περιπέτειας, τη νέα Χιονάτη, που τιτλοφορείται «Snow White and the Seven», συντροφεύουν επτά Κινέζοι πολεμιστές!

Οι φήμες θέλουν τη νέα αυτή Χιονάτη, ειδήμονα στις πολεμικές τέχνες, να ενσαρκώνει η Νάταλι Πόρτμαν. Αλλοι λένε ότι η Πόρτμαν, λόγω μητρότητας δε θα προλάβει το project και πως η Disney αναζητά άλλη πεντάμορφη με εβένινα μαλλιά και πάλλευκο δέρμα, παρότι τα πρώτα προωθητικά υλικά εμφανίζουν μια Χιονάτη με τα χαρακτηριστικά της Πόρτμαν.

Πάντως, στο «Snow White and the Seven», η Χιονάτη είναι μια 23χρονη Αγγλίδα που μεγαλώνει στην Κίνα. Ο πατέρας της πεθαίνει, η μητριά της – έκπληξη! – στρέφεται εναντίον της κι εκείνη ζητά τη βοήθεια επτά Κινέζων άσσων στις πολεμικές τέχνες για να πάρει την εκδίκησή της. Μήπως διάβασαν το «Chinatown: Τα Τρία Καταφύγια»;