Buzz

Η Τζούλια Ρόμπερτς ως Κακιά Βασίλισσα στη Χιονάτη του Τάρσεμ Σινγκ!

στα 10

Σαρλίζ Θερόν εσείς; Τζούλια Ρόμπερτς εμείς! Ο πόλεμος ανάμεσα στις Χιονάτες του Χόλιγουντ συνεχίζεται. Δείτε φωτογραφίες από τα πλατό του Τάρσεμ Σινγκ, με «Χιονάτη» τη Λίλι Κόλινς και Κακιά Βασίλισσα την πάλαι ποτέ Pretty Woman!

Η Τζούλια Ρόμπερτς ως Κακιά Βασίλισσα στη Χιονάτη του Τάρσεμ Σινγκ!

Ο πόλεμος ανάμεσα στις Χιονάτες του Χόλιγουντ μαίνεται!

Από την μία το «Snow White and the Huntsman» («Η Χιονάτη και ο Κυνηγός»), όπου τη Χιονάτη ενσαρκώνει η Κρίστεν Στιούαρτ σε μία σέξι, ενήλικη σχεδόν εκδοχή από ό,τι είδαμε από τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα γυρίσματα. Δίπλα της μία εξίσου κούκλα, στιλιζαρισμένη, σατανική Σαρλίζ Θερόν και ο Κρις Χέμσγουερθ («Θορ») στο ρόλο του κυνηγού.

Κι αν σ' αυτή την απεικόνιση του μύθου όλα έχουν μία μεσαιωνική γκοθ εικόνα, στην «Χιονάτη» του Τάρσεμ Σινγκ όλα μοιάζουν μαγικά... καθώς η οπτική του σκηνοθέτη πάντα στηριζόταν στα εντυπωσιακά visuals. Η Λίλι Κόλινς είναι η πάνλευκη ηρωίδα που με τη βοήθεια επτά ανταρτών (δεν προσδιορίζεται αν είναι... νάνοι), προσπαθεί να πάρει πίσω το βασίλειο που της έκλεψε η Κακιά Βασίλισα Τζούλια Ρόμπερτς και να κερδίσει την καρδιά του Αρνι Χάμερ που υποδύεται τον πρίγκιπα του παραμυθιού.

Σήμερα παίρνουμε μία ιδέα από τους πρωταγωνιστές στα κουστούμια τους μέσα από φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν. Δείτε τον Νέιθαν Λέιν ως «Μπράιτον», τον πιστό υπηρέτη της αυτού Μεγαλειότητας, την Κόλινς ως το πιο όμορφο κορίτσι του βασιλείου σύμφωνα με τον μαγικό καθρέφτη, τον Χάμερ ως τον πρίγκιπα που θα την επαναφέρει στη ζωή και την Τζούλια σατανική και αδίστακτη Βασίλισσα.

«Ολοι ξέρετε την Τζούλια - το σήμα κατατεθέν χαμόγελο και γέλιο της» δήλωσε η Λίλι Κόλινς. «Περιμένετε να δείτε πώς τα χρησιμοποιεί ανάποδα, ανατριχιαστικά, για να ερμηνεύσει έναν διαβολικό ρόλο. Πώς χρησιμοποιεί την ίδια γοητεία και μαγεία της για να σου κόψει τα πόδια. Σ' εμένα τουλάχιστον λειτουργούσε καταλυτικά όσο γυρίζαμε. Μόλις φώναζαν «στοπ» ερχόταν στο μέρος μου να ρωτήσει αν είμαι καλά, αν χρειάζομαι τίποτα και το χαμόγελο αποκτούσε ξανά τη ζεστασιά που ήξερα. Αλλά, φίλε μου, όταν ξαναφώναζαν «action» ... καλύτερα να έβρισκα κάπου να κρυφτώ....»