Buzz

Tάρσεμ Σινγκ: Χαρίζει τη «Snow White» που ξεχωρίζει!

στα 10

Η πρώτη teaser αφίσα του «Snow White» του Τάρσεμ Σινγκ, έκανε μόλις την εμφάνιση της ανακοινώνοντας την έναρξη των γυρισμάτων.

Tάρσεμ Σινγκ: Χαρίζει τη «Snow White» που ξεχωρίζει!

Ο αγώνας δρόμου για τις Χιονάτες του Χόλιγουντ ξεκίνησε κι επισήμως με την Relativity Media να παίρνει το προβάδισμα καθώς το φιλμ του Τάρσεμ Σινγκ ξεκινά τα γυρίσματα του στις 20 του μήνα (ναι σε τρεις μέρες) κι έχει καινούρια ημερομηνία εξόδου στις αμερικάνικες αίθουσες την δεκάτη έκτη Μαρτίου του 2012.

Το concept art που αποτελεί την πρώτη αφίσα, δείχνει αρκούντως μαγικό, αν κι οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι κρατάμε μερικές επιφυλάξεις για τη λέξη «comedic» που συνοδεύει το «adventure». Ακόμη κι έτσι έχουμε εμπιστοσύνη τουλάχιστον στην οπτική του Τάρσεμ που παραδίδει πάντα εντυπωσιακά visuals, όπως απέδειξε και το πρώτο τρέιλερ των «Immortals» που έρχονται το φθινόπωρο.

Στην Χιονάτη του Τάρσεμ πάντως, η Λίλι Κόλινς είναι η πάνλευκη ηρωίδα που με τη βοήθεια επτά ανταρτών (δεν προσδιορίζεται αν είναι... νάνοι), προσπαθεί να πάρει πίσω το βασίλειο που της έκλεψε η Κακιά Βασίλισα Τζούλια Ρόμπερτς και να κερδίσει την καρδιά του Αρνι Χάμερ που υποδύεται τον πρίγκιπα του (χμ...) παραμυθιού.

Δείτε ολόκληρη την αφίσα στο gallery.