Buzz

Breath of Life: οι Florence and the Machine τραγουδούν για τη Χιονάτη!

στα 10

Mεταξύ μας η επιλογή είναι τέλεια: η ρομαντική εκκεντρικότητα της Φλόρενς Γουελς συναντάει τη σκοτεινή εκδοχή ενός διάσημου παραμυθιού σε ελεύθερη παραλλαγή. Ακούστε το «Βreath of Life» και δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που έγραψαν οι Florence and the Machine για το επερχόμενο «Snow White and the Huntsman».

Breath of Life: οι Florence and the Machine τραγουδούν για τη Χιονάτη!

Eμπνευσμένο από την κακιά βασίλισσα της Σαρλίζ Θερον, το «Βreath of Life» είναι το επίσημο τραγούδι του «Snow White and the Huntsman», της δεύτερης κατά σειράς «Χιονάτης» που θα δούμε φέτος μετά το ατυχές «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου».

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στο Λος Αντζελες και σύμφωνα με την Φλόρενς Γουελς: «Η Βασίλισσα είναι ένας απίστευτος χαρακτήρας. Πεινασμένη για ζωή αλλά νεκρή μέσα της. Αντιπροσωπεύει την αιωνιότητα, αλλά μέσα της δεν υπάρχει τίποτα. Διψάει για νεότητα και ζωή, αλλά δεν γνωρίζει ούτε η ίδια για ποια ζωή πολεμά... Το σκοτάδι της είναι τόσο όμορφο, είναι η ίδια η αντίθεση ανάμεσα στην ομορφιά και το θάνατο.»

Με αιθέρια φωνητικά, σκηνές με τη Σαρλίζ Θερόν και λίγο από dark romanticism, το «Breath of Life» μπορεί και να γίνει ένα χιτ της εποχής, ειδικά αν η ταινία καταφέρει να κερδίσει τους κριτικούς και τα ταμεία.

Το «Snow White and the Huntsman» είναι προγραμματισμένο να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Μαΐου

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ του «Breath of Life» και διαβάστε περισσότερα για το «Snow White and the Huntsman»