Buzz

Supercalifragilisticexpialidocious: Η Εμα Τόμπσον μας ξεσηκώνει σε «Mary Poppins» sing-along!

στα 10

Ποιος θα έλεγε όχι σε μια οσκαρική κυρία; Ενα δωμάτιο (ξεμέθυστων όπως μας βεβαιώνουν) δημοσιογράφων δεν μπόρεσε πάντως να αντισταθεί. Η Εμα Τόμπσον τους ξεσήκωσε με τραγούδια από το «Saving Mr. Banks».

Supercalifragilisticexpialidocious: Η Εμα Τόμπσον μας ξεσηκώνει σε «Mary Poppins» sing-along!

Σε γεύμα που δόθηκε χθες από τα στούντιο της Disney για την προώθηση του «Saving Mr. Banks» στο πριβέ εστιατόριο του Four Seasons του Μανχάταν, η οσκαρική πρωταγωνίστρια Εμα Τόμπσον ανέλαβε τη ψυχαγωγία των προσκεκλημένων δημοσιογράφων. Μαζί με τη βοήθεια του Μπομπ Mπάλαμπαν στα φωνητικά και του σκηνοθέτη Πολ Χάγκις (;) στις αρμονίες, η Εμα / «Μέρι Πόπινς» ξεσήκωσε στην κυριολεξία το δωμάτιο και το τσούρμο των συνήθως κυνικών δημοσιογράφων μετατράπηκε σε χορωδία.

«Σας καταφέραμε να τραγουδήσετε, χωρίς καν να έχετε πιει το πρώτο μαρτίνι» αστειεύτηκε η Τόμπσον. Να θυμίσουμε ότι η βρετανίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «Saving Mr. Banks» ως η Αυστραλέζα συγγραφέας Π. Λ. Τράβερς, η οποία εμπνεύστηκε την πιο αγαπημένη νταντά όλων των εποχών, την «Μέρι Πόπινς» σε μία σειρά από εικονογραφημένα βιβλία, τα οποία με τη σειρά τους έγιναν το διάσημο μιούζικαλ τυ 1964 σε παραγωγή Γουολτ Ντίσνεϊ (13 υποψηφιότητες και 4 Οσκαρ - ένα από τα οποία στην Τζούλι Αντριους).

1

Ο συνδυασμός τριπαρισμένης φαντασίας και παιδικής αθωότητας του βιβλίου λέγεται ότι τράβηξε το ενδιαφέρον του Ντίσνεϊ, ο οποίος ανέλαβε το πρότζεκτ προσωπικά. Η σχέση του με την Τράβερς ήταν στενή και δημιουργική, μέχρι που η συγγραφέας είδε την ολοκληρωμένη ταινία και τη μίσησε τόσο, ώστε τα νεύρα δεν πήγαιναν κάτω ούτε με ένα spoonful of sugar!

Αυτή την ιστορία μας διηγείται το «Saving Mr. Banks», όπου το ρόλο του Γουόλτ Ντίσνεϊ και συμπρωταγωνιστή της Τόμπσον έχει αναλάβει ο Τομ Χανκς.

Δείτε τα βίντεο από το marketing γεύμα που τελείωσε με τραγούδια και σκεφθείτε τι έχει να γίνει μέχρι τα Οσκαρ, όπου η Τόμπσον φημολογείται ότι δεν χάνει με τίποτα την υποψηφιότητα!

Δείτε το βίντεο με το «Supercalifragilisticexpialidocious» εδώ:


.

Δείτε το βίντεο με την Εμα με τον Πολ Χάγκις στο «Chim Chim Cher-ee» εδώ:


.

Διαβάστε περισσότερα: