Buzz

Δείτε το πρίκουελ της «Πεντάμορφης και του Τέρατος» όπως το φαντάστηκε ένα 12χρονο αγόρι

στα 10

Με τις ευλογίες της Disney, ο μικρός Ρόμπερτ Νέλσον οραματίστηκε τη γνωριμία των Γκαστόν και ΛεΦού ως ένα υπέροχο stop-motion animation με πλαστελίνες.

Δείτε το πρίκουελ της «Πεντάμορφης και του Τέρατος» όπως το φαντάστηκε ένα 12χρονο αγόρι

Πριν ακόμα η νέα live action εκδοχή της Disney πάνω στην «Πεντάμορφη και το Τέρας» κυκλοφορήσει στις αίθουσες και σαρώσει τα ταμεία σε ολόκληρο τον κόσμο, το στούντιο επιστράτευσε μια ομάδα παιδιών στα οποία έδωσε τη δυνατότητα να δουν πρώτα τη νέα ταινία. Ως εδώ καμία έκπληξη, καθώς οι δοκιμαστικές προβολές δεν είναι κάτι το πρωτότυπο στη βιομηχανία του Χόλιγουντ – και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμη: «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» αλλιώς: Επτά διαφορετικά κινηματογραφικά παραμύθια

Ομως ο στόχος της συγκεκριμένες αυτής προβολές δεν ήταν η σφυγμομέτρηση και αναζήτηση εντυπώσεων για το φιλμ. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με το ανεξάρτητο δίκτυο σεναριογράφων, σκηνοθετών και δημιουργών κινουμένων σχεδίων, Tongal, και την οργάνωση Young Storytellers, η Disney ζήτησε από τα παιδιά να εμπνευστούν από την ταινία προκειμένου να δημιουργήσουν το δικό τους σενάριο βασισμένο στους αγαπημένους τους χαρακτήρες, το οποίο στη συνέχεια έγινε, βήμα-βήμα, πραγματικότητα, είτε ως live action είτε ως animation, με τη βοήθεια επαγγελματιών που έπαιξαν το ρόλο μέντορα.

Κάπως έτσι γεννήθηκε και το «LeFouston», στο οποίο ο 12χρονος Ρόμπερτ Νέλσον φαντάστηκε το πώς ακριβώς συναντήθηκαν ο Γκαστόν και ο πιστός του βοηθός, ΛεΦου. Το διάρκειας δύο περίπου λεπτών φιλμ δημιουργήθηκε με την τεχνική του stop-motion animation (σε σκηνοθεσία του Κέβιν Ελριχ της Tongal), ενώ περιλαμβάνει ακόμα και ένα πρωτότυπο τραγούδι.

Πατήστε το play παρακάτω για να δείτε το χαριτωμένο βίντεο.


Διαβάστε ακόμη